MENU
Menu

Audax Renovables tanca per 35 milions d'euros la 4a emissió de bons

L'operació suposa una aplicació de l'emissió que es va fer a l'octubre del 2018 i confirma la confiança dels inversors a la companyia

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de comercialització i de generació d'electricitat 100% renovable, ha llançat amb data 10 d'octubre del 2019 un “Tap” o ampliació de la seva anterior emissió de bons que va tenir lloc a octubre 2018. Amb aquesta operació Audax Renovables obté estabilitat financera durant els propers tres anys, ja que el venciment serà a l'octubre 2023. L'import total de l'emissió ha pujat a 35 milions d'euros, mantenint cupó i data de venciment a una rendibilitat del 4,35%.

L'operació ha suscitat un gran interès entre els inversors, gràcies a la bona evolució de la companyia i als resultats rècord obtinguts el primer semestre del 2018, i que s'ha vist reflectit en la velocitat en la col·locació. Els "llibres" de l'operació es van obrir el dia 10 d'octubre a primera hora del matí i va acabar el mateix dia al tancament del mercat. D'aquesta manera, el volum total de l'emissió se situa a 70 milions d'euros. 

Per a aquesta operació Audax Renovables ha comptat amb Beka Finance, que ha estat l'encarregada de dirigir l'operació com a MLA (mandated lead arranger), i Haitong com a co-lead.

Aquesta és la quarta emissió d'Audax al mercat de renda fixa a llarg termini MARF, després de les seves operacions de 2014 (ja amortitzada), 2017 i 2018. També suposa la primera operació després de la fusió inversa realitzada entre Audax Renovables i Audax Energia a principi aquest any.

L'objectiu d'aquesta operació ha estat el blindatge del balanç de la companyia davant de qualsevol eventualitat que pugui esdevenir al mercat, cosa que ratifica l'elevat criteri de prudència de la direcció.

Audax Renovables confia que contribuirà a reforçar la companyia i el seu lideratge com a primera comercialitzadora independent en el segment PIME a Espanya, així com continuar replicant l'èxit obtingut a Espanya als mercats internacionals en què opera: Portugal, Itàlia, Alemanya, Holanda, França , Polònia i Panamà.
 

phone-handsetcrosschevron-down