MENU
Menu

Audax Renovables visita la planta fotovoltaica que construeix a El Casar

Les instal·lacions de Carolines I i II produiran 16,2 GWh d'energia renovable a l'any, cosa que equival aproximadament al consum de 4.600 llars

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable ha realitzat la visita d'obra prèvia a la inauguració de les plantes fotovoltaiques Carolines I i II, que es preveu entre en funcionament a les properes setmanes. 

La visita s'ha realitzat amb la presència de D. Eusebio Robles, Delegat del Govern de la Junta de Castella-la Manxa, D. Jose Luís Tenorio Pasamón, Delegat Provincial de Desenvolupament Sostenible a Guadalajara, Sra. María José Valle, Alcaldessa del Casar , D. Javier Bule Viedma, Tinent d'Alcalde del Casar i Sra. Maria de l'Àngel Auñón Carriedo, del Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament del Casar que han acompanyat a la Direcció d'Audax Renovables encapçalada per José Elías Navaroo (President), Eduard Romeu Barceló (Vicepresident) i Anabel López Porta (Directora de Generació), que van recalcar la importància de les energies renovables per aconseguir una transició energètica sostenible i per continuar generant ocupació i creixement de qualitat.  

La planta ubicada al municipi del Casar, a la província de Guadalajara (Castella-La Manxa) produirà 16,2 GWh a l'any d'energia renovable. En aquesta visita, les autoritats han pogut conèixer de primera mà les característiques de la planta que ocupa aproximadament 16 hectàrees. La instal·lació compta amb 29.820 panells solars que sumen 10 MW de potència nominal. L'entrada en funcionament evitarà l'emissió de 3.240 tones de CO2 a l'any a l'atmosfera i suposarà l'equivalent a la plantació de 6.480 arbres.

Audax Renovables ha construït la planta amb alts estàndards de qualitat i ha comptat amb contractistes de primer nivell com Risen Energy, que ha realitzat la construcció sota la modalitat de contracte EPC (clau en mà) i, per altra banda, ImMODO Fotovoltaica, que van desenvolupar planta i han exercit la supervisió de tota l'obra. 

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda a les plantes. El desenvolupament dels projectes esmentats per una suma total de 320 MW subministraran, un cop s'iniciï la posada en marxa, uns 600 GWh a l'any d'energia verda, que equival al consum anual de més de 171.600 llars.
 

phone-handsetcrosschevron-down