MENU
Menu

Audax Renovables visita la planta fotovoltaica que construeix a Fontanar

La instal·lació de Cañamares produirà 8,1 GWh d'energia renovable a l'any, cosa que equival al consum de 2.300 llars

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable, ha realitzat la visita d'obra prèvia a la inauguració de la planta fotovoltaica Cañamares, que es preveu entre en funcionament les properes setmanes. 

La visita s'ha realitzat amb la presència del Sr. Víctor San Vidal Martínez, Alcalde-President de l'Ajuntament de Fontanar que ha acompanyat la Direcció d'Audax Renovables encapçalada per José Elías Navarro (President), Eduard Romeu Barceló (Vicepresident) i Anabel López Porta (Directora de Generació), que van recalcar la importància de les energies renovables per aconseguir una transició energètica sostenible i per continuar generant ocupació i creixement de qualitat.  

La planta ubicada al municipi de Fontanar, a la província de Guadalajara (Castella-La Manxa) produirà 8,1 GWh a l'any d'energia renovable. En aquesta visita, les autoritats han pogut conèixer de primera mà les característiques de la planta que ocupa aproximadament 8 hectàrees. La instal·lació compta amb 14.910 panells solars que sumen 5 MW de potència nominal. L'entrada en funcionament evitarà l'emissió de 1.620 tones de CO2 a l'any a l'atmosfera i suposarà l'equivalent a la plantació de 3.240 arbres.

Audax Renovables ha construït la planta amb alts estàndards de qualitat i ha comptat amb contractistes de primer nivell com Risen Energy, que ha realitzat la construcció sota la modalitat de contracte EPC (clau en mà) i, per altra banda, ImMODO Fotovoltaica, que van desenvolupar planta i han exercit la supervisió de tota l'obra. 

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda a les plantes. El desenvolupament dels projectes esmentats per una suma total de 320 MW subministraran, un cop s'iniciï la posada en marxa, uns 600 GWh a l'any d'energia verda, que equival al consum anual de més de 171.600 llars.
 

phone-handsetcrosschevron-down