MENU
Menu

Audax Renovables

Audax Renovables, abans Fersa Energías Renovables, ha tancat el primer semestre de l'any 2017 amb un benefici de 2,02 milions d'euros, davant d'unes pèrdues de 6,80 milions d'euros del mateix període de l'any anterior. Aquest resultat confirma que amb la presa de control d'Audax Energia el 2016, la companyia ha iniciat un procés d'integració que s'està consolidant positivament.

Els principals fets que han contribuït a la millora dels resultats obtinguts el primer semestre han estat:

Durant el primer semestre del 2017 l'import net de la xifra de negoci s'ha incrementat un 32%, fins a assolir els 17,57 milions d'euros. L'EBITDA generat puja a 11,80 milions d'euros i representa un increment del 82% respecte al mateix període de l'any anterior.

Addicionalment, el deute financer net a tancament del període se situa en 126,14 milions d'euros, fet que suposa una reducció de 5,59 milions d'euros.

De l'energia produïda per Audax Renovables el primer semestre del 2017, el 74% s'ha generat a Espanya, mentre que França ha aportat el 8% i Polònia el 18% del total. La producció dels parcs en aquest període ha arribat a 217,6 GWh d'energia 100% renovable, un 10% més que en el mateix període de l'any anterior.

La millora de la competitivitat que s'havia proposat Audax Energía després de la presa de control està donant fruits i enforteix els plans de futur de la filial de generació renovable del Grup Audax.

phone-handsetcrosschevron-down