MENU
Menu

Audax Renovables s'adjudica el contracte per subministrar 53 milions de kWh d'electricitat d'origen 100% renovable a l'Ajuntament d'Oviedo

L?acord podria ascendir als 10 milions d?euros per subministrar electricitat als més de 1.300 punts de subministrament de baixa tensió del Consistori.

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament d'Oviedo per subministrar electricitat a la totalitat dels punts alimentats en baixa tensió. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor proposta pels més de 1.300 punts de subministrament de baixa tensió de l'Ajuntament d'Oviedo. És un acord que podria pujar als 10 milions d'euros per subministrar els 53 milions de kWh d'electricitat d'origen 100% renovable.

El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, i l'Ajuntament d'Oviedo s'ha assegurat per als dos anys de durada del contracte una estabilitat en el cost de l'electricitat en un moment d'alta volatilitat dels mercats energètics. 

Oviedo és reconeguda com una de les ciutats amb més qualitat de vida d'Europa segons la Comissió Europea i refermarà així el seu compromís amb el medi ambient consumint electricitat 100% d'origen renovable. 
 
Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com a residencials. En aquest sentit, la companyia ha anunciat recentment que subministrarà 88 milions de KWh d'energia elèctrica d'origen 100% renovable a la Comunitat de Madrid.

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.

 

phone-handsetcrosschevron-down