MENU
Menu

Audax signa amb Praxia Energy un acord

Praxia Energy, un dels principals fabricants a nivell nacional, s'encarregarà de subministrar les estructures per als projectes fotovoltaics desenvolupats per Audax

Audax Renovables, companyia dedicada a la generació d'energia elèctrica a partir de fonts d'energia 100% renovables ia la comercialitzadora de llum i gas, ha arribat un acord amb Praxia Energy, empresa ubicada a Astúries dedicada al disseny i fabricació de sistemes estructurals per a plantes solars fotovoltaiques.

Segons els termes de l'acord Praxia, serà l'encarregada de subministrar les estructures per als futurs projectes fotovoltaics que Audax desenvoluparà a nivell nacional.

Audax preveu desenvolupar projectes fotovoltaics d'autoconsum a nivell nacional i arribar, en un termini màxim de 3 anys, a assolir 100 MW de potència instal·lada, cosa que suposarà generar energia verda equivalent al consum de més de 56.000 llars. Mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques es redueix l‟emissió de CO2 i es redueix l‟efecte hivernacle en disminuir l‟emissió de gasos nocius al‟atmosfera.

Actualment Praxia ja ha subministrat a Audax estructures per a teulades industrials i pàrquings en diversos projectes fotovoltaics. Praxia està especialitzada en dissenyar i fabricar estructures per a terra, estructures per a cobertes, seguidors solars a 1 eix i marquesines per a aparcaments. L'objectiu de totes dues companyies és desenvolupar projectes centrats en la generació d'energia 100% verda, maximitzant l'estalvi energètic als clients.

El projecte d'Autoconsum d'Audax neix per fomentar la generació d'energia d'origen renovable mitjançant l'ús de mòduls fotovoltaics, especialment en empreses i negocis, fent la instal·lació de les plaques fotovoltaiques en espais desaprofitats com ara teulades, cobertes, terrenys, basses o solars. Audax assessora i realitza estudis de viabilitat perquè tant empreses com administracions públiques produeixin la seva pròpia energia 100% verda mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, amb un projecte clau en mà on tant la instal·lació com la paperassa estan inclosos. Una tendència en auge que respon a una demanda creixent del mercat.

phone-handsetcrosschevron-down