MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà electricitat 100% verda a l'Ajuntament de Chiclana de la Frontera

La cotitzada Audax Renovables, un dels operadors principals del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament de Chiclana de la Frontera per subministrar l'electricitat a la totalitat dels edificis i béns municipals. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta denergia 100% renovable i sha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte a mercat lliure. Es tracta d'un acord per subministrar més de 11.800.000 KWh d'electricitat 100% verda a lliurar en 3 anys, un subministrament imprescindible perquè l'Ajuntament pugui desenvolupar la seva activitat. Si s'executa la pròrroga de 2 anys que considera el contracte, l'import subministrat superaria els 3,5 milions d'euros. 

Dins del pla de millores en eficiència energètica ofert per Audax Renovables, s'inclou la certificació de tota l'energia lliurada a l'Ajuntament de Chiclana com a energia d'origen 100% verda.

Amb l'objectiu de disminuir el cost energètic de l'Ajuntament, Audax Renovables analitzarà i proposarà, si escau, les capacitats contractades òptimes per adequar a la regulació vigent ia la demanda real de cada punt de subministrament, la potència òptima a contractar.

Addicionalment Audax durà a terme la instal·lació de sistemes de generació d'energia que permetin l'autoconsum elèctric a l'Ajuntament a partir d'energies renovables, per això s'instal·laran 30 KW plaques solars fotovoltaiques repartits en tres instal·lacions situades sobre cobertes dels edificis.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.
 

phone-handsetcrosschevron-down