MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà més de 5.000.000 de KWh d'electricitat 100% verd a 23 societats del Consorci Hospital Clínic de Barcelona

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat pel Consorci Hospital Clínic de Barcelona per subministrar electricitat a 76 subministraments alimentats en baixa tensió. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta per a aquests punts de subministrament dins del procés de subhasta que s'ha dut a terme i s'ha adjudicat un total de 10.800.000 KWh d'electricitat que cal subministrar en un any. Entre els centres adjudicats destaquen l'Hospital Clínic, el Parc Sanitari Pere Virgili, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Consorci Sanitari Integral, la Fundació Clinic per a la Recerca Biomèdica, el Consorci d'Atenció Primària de Salut i així fins a 23 societats. 
 
Audax Renovables s'ha compromès a certificar un total de 5.400.000 de KWh com a energia verda 100% renovable. 

El procés, que concursava tant energia elèctrica com gas natural, ha comptat amb una alta concurrència en què han participat 8 empreses energètiques, però finalment els contractes s'han adjudicat a Audax Renovables, Endesa, Gas natural i unió Fenosa Gas.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.
 

phone-handsetcrosschevron-down