MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà gas natural a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre per un valor estimat de 1,7 milions

La companyia s'adjudica per segon any consecutiu el concurs pel qual proveirà 12.000.000 KWh durant 6 mesos als 6 punts de subministrament.

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de 7 països europeus s'ha adjudicat per segon any consecutiu el concurs públic convocat per la Reial Casa de la Moneda per subministrar el gas natural a la totalitat dels seus 6 punts de subministrament. 

Audax Renovables, que ha aconseguit la totalitat del contracte a mercat lliure, subministrarà més de 12.000.000 KWh durant 6 mesos per un valor estimat d'1,7 milions d'euros. El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, assegurant-se la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre per al període de lliurament i la seva possible pròrroga de 6 mesos addicionals un pressupost associat al contracte no afectat per l'actual situació de volatilitat dels mercats energètics . 

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre neix el 1893 amb la fusió de dos organismes seculars: la Casa de la Moneda i la Fàbrica del Segell. Des d'aleshores, i sota el denominador comú de la seguretat, no ha deixat d'estendre el seu àmbit d'activitat consolidant-se com una de les empreses referents a nivell nacional.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com a residencials.

 

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.
Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com

phone-handsetcrosschevron-down