MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà electricitat 100% renovable a la Universitat de Burgos

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per la Universitat de Burgos per subministrar l'electricitat a la totalitat dels edificis per als subministraments d'alta i baixa tensió. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta denergia elèctrica i sha adjudicat en conseqüència el contracte a mercat lliure. L'acord per subministrar més de 5,5 milions de KWh d'electricitat comença el 28 d'abril del 2021 i és un subministrament imprescindible perquè la Universitat pugui desenvolupar la seva activitat. Si s'executa la pròrroga d'1 any que considera el contracte, l'import subministrat superaria els 1,7 milions d'euros. 

Audax Renovables no es limitarà a subministrar electricitat; també analitzarà les capacitats contractades de cadascun dels punts de subministrament per identificar l'òptim de potència a contractar i contribuir així a la reducció de costos energètics de la Universitat.

El concurs ha tingut una concurrència inusual, presentant-se fins a 13 comercialitzadors elèctriques, entre les quals destaquen Endesa, Gas Natural, EdP o Iberdrola, però ha estat Audax Renovables qui ha estat la millor valorada per la Universitat i en conseqüència s'ha adjudicat el contracte .

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té 66 MW eòlics en construcció a Panamà. Així mateix, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics en construcció de 44 MWp i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.282 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 515 mil clients i 10,5 TWh subministrats el 2020.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

 

phone-handsetcrosschevron-down