MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà l'electricitat a la Universitat de León

Audax Renovables ha guanyat el concurs públic convocat per la Universitat de León

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, ha guanyat el concurs públic convocat per la Universitat de León per subministrar l'electricitat a la totalitat dels edificis subministrats en alta i baixa tensió.

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta denergia elèctrica i sha adjudicat en conseqüència el contracte a mercat lliure. L'acord per subministrar 9.000.000 KWh d'electricitat s'iniciarà l'1 de gener del 2021, i és un subministrament imprescindible perquè la Universitat pugui desenvolupar la seva activitat. Si s'executa la pròrroga d'1 any que considera el contracte, l'import subministrat superaria els 2,2 milions d'euros. 
El concurs ha tingut una concurrència inusual, presentant-se fins a 13 comercialitzadors elèctriques, d'entre les quals destaquen Endesa, Gas Natural o Iberdrola, però ha estat Audax Renovables qui ha estat la millor valorada per la Universitat i en conseqüència s'ha adjudicat el contracte.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.

 

phone-handsetcrosschevron-down