MENU
Menu

Canvia paper per aliments

La comercialitzadora d'energia elèctrica Audax Energía llança una campanya solidària amb la qual donarà 1€ al Banc d'Aliments per cada client que canviï la forma de rebre la factura, passant de correu ordinari a email.

El Banc d'Aliments és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar les persones més necessitades del nostre entorn. Això es fa gràcies a la feina d'un gran nombre de persones, la gran majoria voluntàries.

Els clients d'Audax Energía, sense cap cost, només per passar-se a la factura per email, ajudaran a la feina d'aquesta entitat benèfica sense ànim de lucre.

Adherir-se a aquesta campanya solidària és molt fàcil. Els clients ho podran fer amb un sol clic des de la web d'Audax Energia www.audaxrenovables.es

Audax Energía és una empresa jove que en pocs anys d'existència ha experimentat un important creixement. Un creixement responsable i amb un elevat compromís social que la companyia vol posar de manifest amb aquesta primera campanya, que confia que tingui una gran acceptació entre els seus clients i porti moltes altres accions de responsabilitat social en benefici d'entitats que estan fent una gran laboral a la nostra societat.

phone-handsetcrosschevron-down