MENU
Menu

AUDAX RENOVABLES guanya el concurs del CENTRE NACIONAL D'INVESTIGACIONS ONCOLÒGIQUES CARLOS III

AUDAX RENOVABLES guanya el concurs públic per subministrar el gas natural al CENTRE NACIONAL D'INVESTIGACIONS ONCOLÒGIQUES CARLES III 
Audax Renovables ha presentat la millor oferta en un concurs amb una elevada concurrència d'altres comercialitzadores

Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat pel Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques Carles III per subministrar el gas natural a les seves instal·lacions. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte. Es tracta d'un acord per subministrar un total de 16.700.000 KWh a l'any de gas natural, un subministrament imprescindible perquè el Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques pugui dur a terme la seva activitat científica de recerca als laboratoris. El contracte de subministrament tindrà una durada d'un any i entrarà en vigor l'1 de gener del 2020.

El concurs públic ha tingut una alta concurrència, en haver-se presentat Unión Fenosa Gas, Gas Natural comercialitzadora, Multienergia Verda i Galp Energia, però finalment ha estat Audax Renovables la que ha estat escollida guanyadora i serà la que subministrarà el gas al CNIO Carles III. 

AUDAX RENOVABLES, grup que centra la seva activitat en la comercialització i generació d'energia 100% renovable, s'està posicionant com un dels operadors gasistes més actius tant al sector públic com al privat.
 

phone-handsetcrosschevron-down