Bateries de condensadors

Encara pagues per l'energia reactiva?

Si en la teva factura de la llum veus una línia que posa energia reactiva és el moment d'entendre en què consisteix, t'expliquem què és i com esborrar aquest cost de la teva factura.

¿Què és l'energía reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com a motors, transformadors, il·luminació, necessiten per al seu funcionament. Aquesta energia reactiva redueix l'eficiència de les instal·lacions ja que no produeix treball útil. A més, és negativa per al teixit elèctric en general perquè provoca distorsions en la xarxa de transport. 

Si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, s'aplica una penalització en la factura elèctrica part de la Distribuïdora.

Com puc eliminar aquesta energia reactiva?

L'energia reactiva es pot compensar amb la instal·lació d'una bateria de condensadors en el teu negoci, evitant així la penalització per reactiva i obtenint un estalvi en la teva factura elèctrica.

Quins avantatges té la instal·lació d'una bateria de condensadors?
A Audax Renovables volem que les empreses, negocis, petits comerços i autònoms es beneficiïn dels avantatges d'instal·lar una bateria de condensadors en els seus negocis, amb la finalitat d'estalviar en la factura de la llum. Els principals avantatges que té la instal·lació d'una bateria de condensadors són les següents:

  • Evita penalitzacions per excés d'energia reactiva.
  • Augmenta la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.
  • Millora la tensió de la xarxa.
  • Disminueix les pèrdues d'energia en els cables i el seu escalfament.
  • Aconsegueix una reducció en el cost global de l'energia.

Què necessito per a calcular la bateria més adequada a les meves necessitats?
A partir de les teves últimes 6 factures realitzarem una estimació de la bateria de condensadors més adequada per a les necessitats energètiques del teu negoci, sempre que les condicions de consum es mantinguin.

Com puc adquirir la bateria de condensadors?
En Audax Renovables proporcionem un servei complet d'instal·lació de bateries de condensadors per a empreses, negocis, petits comerços i autònoms. El servei inclou:

  • La bateria de condensadors
  • La instal·lació estàndard de la bateria de condensadors
  • La posada en marxa de l'equip. 
  • Tot això amb facilitat de pagament exclusiva per als nostres clients.

Està la instal·lació inclosa en el cost de la bateria de condensadors?
Sabem que la vida de l'empresari no és gens fàcil. Així que a Audax Renovables la instal·lació estàndard està inclosa per a totes les nostres bateries de condensadors. A més, la instal·lació és realitzada per personal especialitzat, perquè els nostres clients no hagin de preocupar-se absolutament de res.

Quin és el termini de lliurament de l'equip?
Estimem un termini de lliurament de 15 dies des que rebem el contracte signat en les nostres oficines. Els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per a concretar l'horari i una data d'instal·lació.

Quines facilitats de pagament o descomptes puc obtenir?
Els clients d'Audax Renovables poden finançar les bateries en 12 mesos sense interessos. A més, oferim descomptes directes addicionals sobre el preu d la bateria per “ràpid pagament” que seran d'un 10% en finançar-la en 6 mesos o d'un 20% si la paguen al comptat.

Què succeeix si ja tinc una bateria de condensadors instal·lada però em continuen facturant consum d'energia reactiva?
Si tens una bateria de condensadors ja instal·lada en el teu negoci però continues tenint consum d'energia reactiva en la teva factura pot ser que la bateria no funcioni correctament, o bé que el consum de reactiva actual sigui major al qual la bateria pot compensar. En aquest cas t'oferim un servei opcional per a revisar el funcionament del teu bateria de condensadors i assessorar-te sobre la reparació o substitució de la mateixa per una més adequada a les teves noves necessitats.

Les empreses, negocis, petits comerços i autònoms saben millor que ningú la importància que suposa minimitzar costos. Amb la instal·lació d'una bateria de condensadors podràs beneficiar-te d'un major estalvi en la teva factura de la llum, sense necessitat de preocupar-te per res. Suma't a l'estalvi en llum!

La teva companyia encara paga energia reactiva?

La teva companyia encara paga energia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com a motors, transformadors o iluminarias necessiten per al seu funcionament. Aquesta energia redueix dràsticament l'eficiència de les instal·lacions de les grans companyies. No produeix treball útil i és negativa per a la xarxa elèctrica en general, ja que provoca distorsions en la xarxa de transport.

Per aquests motius, si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida la Distribuïdora aplica una penalització en la teva factura. La bona notícia és que pots deixar de pagar aquesta energia reactiva si la compenses amb la instal·lació d'una bateria de condensadors, evitant així la penalització i obtenint un estalvi de llum en la teva factura elèctrica.

En Audax Renovables apostem per la gestió eficient de l'energia reactiva com un dels factors d'estalvi en les grans companyies. A través d'un estudi personalitzat del teu subministrament, et recomanarem quin bateria de condensadors és la que millor s'adapta perquè deixis de pagar per l'energia reactiva. Et sorprendries de tot el que pot estalviar-se la teva empresa en relació a l'energia reactiva amb una simple instal·lació. A més nosaltres ens ocupem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de res i només notis un estalvi en la teva factura.

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.