Carregador de vehicle elèctric

En Audax Renovables realitzem la instal·lació de carregadors de vehicles, tant per a residencial, comunitats de propietaris, empreses o vies públiques. 

Oferim els millors serveis de manteniment i les solucions més innovadores de recàrrega per a vehicle elèctric del mercat.

Realitzem la visita tècnica, assessorament personalitzat i ens encarreguem de la instal·lació, legalització i ajudem a obtenir les subvencions

Solucions que cobreixen la càrrega lenta (AC) i la càrrega ràpida (DC). La càrrega la gestiona el carregador del vehicle.


Avantatges del servei de carregador de vehicle elèctric:

  • Consultoria: Assessorament personalitzat per a trobar la solució que millor s'adapti a cada necessitat.
  • Projecte clau en mà: Facilitem el procés per al client sol hagi de preocupar-se de recarregar el seu vehicle elèctric. 
  • Manteniment: Els nostres serveis de manteniment ofereixen solucions davant possibles fallades de sistema i avaries.
  • Monitoratge i gestió de recàrrega: Control de l'accés a les infraestructures de recàrrega i manteniment dels nivells de potència per sota dels límits permesos amb les últimes innovacions entorn del balanceig de càrrega. 
  • Ampli catàleg de carregadors per a atendre les necessitats de cada tipus de client.
  • Suport en la tramitació de les subvencions

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.