MENU
Menu

Grup Navarro Germans

El projecte d'autoconsum del Grup Navarro Hermanos és una instal·lació fotovoltaica amb què es preveu que aquesta companyia redueixi la factura energètica en més de 18.000 euros anuals, deixant d'emetre cada any 62.64 tones de CO2 a l'atmosfera.

Audax ha desenvolupat una de les plantes fotovoltaiques més grans de la localitat de Màlaga. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia Grupo Navarro Hermanos, el compromís del qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 286 panells solars a la coberta de les instal·lacions la potència total dels quals ascendeix a 95.7kWp. Aquests panells produiran energia 100% verda dorigen renovable que proveiran aproximadament el 60% de les necessitats energètiques de la companyia.

Aquesta planta fotovoltaica d'autoconsum suposarà que es deixaran d'emetre un total de 62.64 Tn de CO2 a l'atmosfera cada any, és a dir, aproximadament el consum realitzat per uns 70 habitatges i l'equivalent a plantar 209 arbres cada any de vida de la instal·lació (estimat com a mínim 25 anys). Es tracta d'una instal·lació de 95.70kWp, disposada sobre una superfície de 4000m2, sobre una coberta tipus deck amb una estructura llastrada, evitant així qualsevol tipus de perforació sobre la mateixa. Audax s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau a mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

Casos d'èxit

Instal·lació autoconsum a Hostal Moratinos

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un negoci d'hostaler...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...
Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAM...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down