MENU
Menu

Instal·lació d'autoconsum a Reus

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a una llar que es preveu que redueixi aproximadament la factura energètica en més de 1.000 € el primer any.
Aquesta instal·lació de panells fotovoltaics s'ha realitzat a la província de Reus. Es tracta d´un projecte d´autoconsum promogut per un particular, el compromís del qual amb el medi ambient i l´energia d´origen renovable s´ha vist traduït en la instal·lació de 12 panells solars a la coberta de les seves instal·lacions, cobrint una superfície de 44 metres. quadrats ja amb una potència individual que puja a 550 Wp cada panell. Aquests mòduls produiran energia 100% dorigen renovable de Km 0.
Es tracta d'una instal·lació de 6,44 kWp, disposada sobre una superfície de 44 m2. Audax Renovables s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació, projecte clau a mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i vols reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

 

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAM...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES. Ins...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down