MENU
Menu

Instal·lació autoconsum a Hostal Moratinos

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un negoci d'hostaleria en què es preveu que redueixi aproximadament la factura energètica en més de 4.200€ el primer any.

Aquesta instal·lació de planta fotovoltaica s'ha realitzat a la província de Palència. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per un hostal-alberg, el compromís del qual amb el medi ambient i l'energia d'origen renovable s'ha traduït en la instal·lació de 36 panells solars a la coberta de les instal·lacions la potència individual de les que puja a 450 Wp cadascun. Aquests mòduls produiran energia 100% dorigen renovable que proveiran aproximadament el 44,5% de les seves necessitats energètiques.

És una instal·lació de 16,40 kWp, disposada sobre una superfície de 80m2. Audax Renovables s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau a la mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva empremta de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

 

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #foto5 Tenergia

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAM...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES. Ins...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down