MENU
Menu

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAME amb què es preveu que aquesta companyia redueixi la factura energètica en més de 3.789€ el primer any i en 101.811€ a 25 anys.

Aquesta instal·lació de planta fotovoltaica s'ha realitzat a Barberà del Vallès, a la província de Barcelona. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia MECANIZADOS FRAME, el compromís del qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 32 panells solars a la coberta de les instal·lacions la potència individual dels quals ascendeix a 460 Wp cadascun . Aquests mòduls produiran energia 100% verda dorigen renovable que proveiran aproximadament el 40,42% de les seves necessitats energètiques.
 
Es tracta d´una instal·lació de 14,72 kWp, disposada sobre una superfície de 70m2. Audax Renovables s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau a mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva empremta de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

 

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

Casos d'èxit

Instal·lació autoconsum a Hostal Moratinos

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un negoci d'hostaler...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...
Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES. Ins...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down