MENU
Menu

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES.

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa REYFER SHOES


Audax desenvolupa un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES amb què es preveu que aquesta companyia redueixi la factura energètica en més de 10.495€ el primer any i 275.140€ a 25 anys.

Audax ha desenvolupat una planta fotovoltaica a la localitat d'Elx, a la província d'Alacant. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia AUDAX RENOVABLES SA, el compromís del qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 117 panells solars a la coberta de les seves instal·lacions la potència individual de les quals ascendeix a 455 Wp cada un. Aquests mòduls produiran energia 100% verda dorigen renovable que proveiran aproximadament el 60,14% de les seves necessitats energètiques.

 

Aquesta planta fotovoltaica d‟autoconsum suposarà que es deixaran d‟emetre un total de 34,83 Tn de CO2 al‟atmosfera cada any. És una instal·lació de 53,23 kWp, disposada sobre una superfície de 300m2. Audax s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau a mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva empremta de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

 

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

Casos d'èxit

Instal·lació autoconsum a Hostal Moratinos

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un negoci d'hostaler...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...
Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAM...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down