MENU
Menu

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu IES DIEGO VELÁZQUEZ en què es preveu que redueixi aproximadament la factura energètica en més de 11.260€ el primer any.

Aquesta instal·lació de planta fotovoltaica s'ha realitzat a Torrelodones, a la província de Madrid. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per l'institut, el compromís del qual amb el medi ambient i l'energia d'origen renovable s'ha vist traduït en la instal·lació de 98 panells solars a la coberta de les instal·lacions la potència individual dels quals ascendeix a 450 Wp cadascun . Aquests mòduls produiran energia 100% dorigen renovable que proveiran aproximadament el 38,2% de les seves necessitats energètiques.

Es tracta d´una instal·lació de 44,10 kWp, disposada sobre una superfície de 230m2. Audax Renovables s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau a mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva empremta de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

 

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

Instal·lació autoconsum a Hostal Moratinos

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un negoci d'hostaler...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAM...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES. Ins...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down