MENU
Menu

Nova Maypa

Audax desenvolupa un projecte d'autoconsum per a Nova Maypa amb què es preveu que aquesta companyia redueixi la factura energètica en més de 11.624€ el primer any i 458.741€ a 25 anys, deixant d'emetre cada any 35.52 tones de CO2 a l'atmosfera.

Audax ha desenvolupat una planta fotovoltaica a la localitat de Torija, a la província de Guadalajara. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia Nueva Maypa, el compromís del qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 132 panells solars a la coberta de les seves instal·lacions la potència total dels quals ascendeix a 44 kWp. Aquests panells produiran energia 100% verda dorigen renovable que proveiran aproximadament el 40% de les seves necessitats energètiques.

Aquesta planta fotovoltaica d'autoconsum suposarà que es deixaran d'emetre un total de 35,52 Tn de CO2 a l'atmosfera cada any, és a dir, aproximadament el consum realitzat per uns 40 habitatges i l'equivalent a plantar 118 arbres cada any de vida instal·lació (estimat en mínim 25 anys). Es tracta d'una instal·lació de 44kW, disposada sobre una superfície de 600m2, sobre una coberta tipus deck amb una estructura llastrada, evitant així qualsevol tipus de perforació sobre la mateixa. Audax s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau a mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

Casos d'èxit

Instal·lació autoconsum a Hostal Moratinos

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un negoci d'hostaler...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a un centre educatiu a Madrid

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a un centre educatiu on es...
Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'institut IES DIEGO VELÁZQUEZ

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per al centre educatiu...

Llegir més

Instal·lació d'autoconsum a l'empresa MECANITZATS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANITZATS FRAM...

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down