MENU
Menu

Vols eliminar de la factura l'energia reactiva?

SOL·LICITAR OFERTA

Bateries de condensadors

Encara pagues per l'energia reactiva?

Si a la factura de la llum veus una línia que posa energia reactiva és el moment d'entendre en què consisteix, t'expliquem què és i com esborrar aquest cost de la factura.

Què és lenergia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com motors, transformadors, il·luminàries necessiten per funcionar. Aquesta energia reactiva redueix l'eficiència de les instal·lacions, ja que no produeix feina útil. A més, és negativa per al teixit elèctric en general perquè provoca distorsions a la xarxa de transport. 

Si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, s'aplica una penalització a la factura elèctrica part de la distribuïdora.

Com puc eliminar aquesta energia reactiva?

L'energia reactiva es pot compensar amb la instal·lació d'una bateria de condensadors al teu negoci, evitant així la penalització per reactiva i obtenint un estalvi a la factura elèctrica.

Quins avantatges té la instal·lació duna bateria de condensadors?
A Audax Renovables volem que les empreses, negocis, petits comerços i autònoms es beneficiïn dels avantatges d'instal·lar una bateria de condensadors als seus negocis, per tal d'estalviar a la factura de la llum. Els principals avantatges que té la instal·lació d'una bateria de condensadors són els següents:

  • Evita penalitzacions per excés denergia reactiva.
  • Augmenta la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.
  • Millora la tensió de la xarxa.
  • Disminueix les pèrdues denergia als cables i el seu escalfament.
  • Aconsegueix una reducció al cost global de l'energia.

Què necessito per calcular la bateria més adequada a les meves necessitats?
Amb una factura denergia del subministrament dimensionem la bateria de condensadors més adequada dacord amb les necessitats de subministrament, sempre que les condicions de consum es mantinguin.

Com puc adquirir la bateria de condensadors?
A Audax Renovables proporcionem un servei complet d'instal·lació de bateries de condensadors per a empreses, negocis, petits comerços i autònoms. El servei inclou:

  • La bateria de condensadors
  • La instal·lació estàndard de la bateria de condensadors
  • La posada en marxa de lequip.
  • Tot això amb facilitat de pagament exclusiva per als nostres clients.

La instal·lació està inclosa en el cost de la bateria de condensadors?
Sabem que la vida de l'empresari no és gens fàcil. Així que a Audax Renovables la instal·lació estàndard està inclosa per a totes les nostres bateries de condensadors. A més, la instal·lació és realitzada per personal especialitzat, perquè els nostres clients no s'hagin de preocupar absolutament de res.

Quin és el termini de lliurament de lequip?
Estimem un termini de lliurament de 20 dies des que rebem el contracte signat a les nostres oficines. Els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per concretar l´horari i una data d´instal·lació.

Quines facilitats de pagament puc obtenir?
Els clients d'Audax Renovables poden fer el pagament al comptat o bé finançar la bateria de forma flexible fins a 84 mesos mitjançant Renting o Préstec.

Què passa si ja tinc una bateria de condensadors instal·lada, però em segueixen facturant consum d'energia reactiva?
Si tens una bateria de condensadors ja instal·lada al teu negoci però segueixes tenint consum d'energia reactiva a la teva factura pot ser que la bateria no funcioni correctament, o bé que el consum de reactiva actual sigui més gran que la bateria pot compensar. En aquest cas t'oferim un servei opcional per revisar el funcionament de la teva bateria de condensadors i assessorar-te sobre la reparació o substitució per una més adequada a les teves noves necessitats.

Les empreses, negocis, petits comerços i autònoms saben millor que ningú la importància que suposa minimitzar costos. Amb la instal·lació d'una bateria de condensadors podràs beneficiar-te d'un estalvi més gran a la teva factura de la llum, sense necessitat de preocupar-te per res. Suma't a l'estalvi en llum!

La teva companyia encara paga energia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com motors, transformadors o il·luminàries necessiten per funcionar. Aquesta energia redueix dràsticament l'eficiència de les instal·lacions de les grans companyies. No produeix treball útil i és negativa per a la xarxa elèctrica en general, ja que provoca distorsions a la xarxa de transport.

Per aquests motius, si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, la Distribuïdora aplica una penalització a la factura. La bona notícia és que pots deixar de pagar aquesta energia reactiva si la compenses amb la instal·lació d'una bateria de condensadors, evitant així la penalització i obtenint un estalvi de llum a la factura elèctrica.

A Audax Renovables apostem per la gestió eficient de l'energia reactiva com un dels factors d'estalvi a les grans companyies. A través d'un estudi personalitzat del vostre subministrament, us recomanarem quina bateria de condensadors és la que millor s'adapta perquè deixeu de pagar per l'energia reactiva. Et sorprendries de tot el que es pot estalviar la teva empresa en relació amb l'energia reactiva amb una simple instal·lació. A més nosaltres ens ocupem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de res i només notis un estalvi a la teva factura.

Si us plau, omple el següent formulari

En breu ens posarem en contacte amb tu

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down