MENU
Menu

EiDF i Audax Renovables s'alien per promoure l'autoconsum entre empreses   

EiDF Solar i Audax Renovables uneixen les seves forces per potenciar l'autoconsum entre el sector empresarial.

 

EiDF Solar, operador integrat d'energia renovable especialitzat en projectes fotovoltaics d'autoconsum i generació, i Audax Renovables, grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, uneixen les forces per potenciar l'autoconsum entre el sector empresarial. Es tracta d'un acord estratègic entre dues companyies de renovables en què totes dues aporten els seus respectius coneixements per construir una proposta de valor sòlida. 

EiDF, que acull una llarga trajectòria i experiència en autoconsum, actuarà com a epecista en els projectes d'autoconsum d'Audax Renovables en assumir íntegrament l'execució de les instal·lacions fotovoltaiques, des de la fase d'enginyeria fins a l'execució, la posada en marxa i el manteniment d'aquesta. . Per part seva, Audax Renovables aportarà els seus canals de distribució, valent-se de la capil·laritat de la seva xarxa a nivell nacional per comercialitzar el servei d'autoconsum entre el sector empresarial. L'acord va ser rubricat entre el director comercial d'EiDF, David Pintos, i el director comercial d'Audax Renovables, David Busquets.

David Pintos, director comercial d?EiDF, ha assenyalat la importància d?aquesta aliança entre les dues marques. “Cada companyia té les pròpies fortaleses en un segment determinat del sector energètic. En el moment actual, marcat per l'auge de l'autoconsum, hem vist apropiat establir una col·laboració estable per tal de crear sinèrgies de les que les dues parts puguem beneficiar-nos, millorant els serveis oferts als nostres clients i contribuint als objectius de negoci de totes dues companyies”. 

Per la seva banda, el director comercial d'Audax Renovables, David Busquets, va declarar que aquest acord permetrà continuar creixent en renovables, cosa que significa estar més a prop d'assolir la veritable missió d'Audax Renovables: frenar el canvi climàtic i recuperar la millor versió del planeta . Gràcies a aquest conveni aconseguirem apropar l'autoconsum als nostres clients amb el suport, experiència i saber fer del líder del mercat en aquest sector. Aportem als nostres clients una independència energètica perquè no estiguin subjectes a les fluctuacions del mercat i la seva competitivitat no es vegi afectada pels costos energètics. Aquesta unió ens permetrà unificar forces per impulsar l'autoconsum al nostre país i aconseguir ser líders en energies renovables 100%.

 

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Sobre EiDF Solar

EiDF Solar és un grup integrat d'energia renovable amb tres àrees de negoci: autoconsum, generació i comercialització. A la unitat d'autoconsum, la companyia és líder en el seu segment de mercat, aconseguint executar prop de 2.700 sistemes d'autoconsum per a empreses espanyoles que sumen 270 MW d'energia solar neta i no contaminant. Compte amb 12 delegacions comercials a tot el país. 
A Generació disposa d´un pipeline de 1.000 MW amb projectes repartits per tot el territori nacional. Complint la seva estratègia d'integració vertical, l'energia generada als parcs serà destinada a la unitat de comercialització, reforçada després de la compra d'ODF Energia. 
EiDF cotitza a la Borsa espanyola (BME Growth) des del juny del 2021, assolint una capitalització borsària superior als 400 milions d'euros. 

Més informació a: www.eidfsolar.es
 

phone-handsetcrosschevron-down