MENU
Menu

Audax Renovables guanya el concurs de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte. Es tracta d'un acord per subministrar un total de 8.500.000 KWh a l'any de gas natural a les escoles, les oficines municipals, la policia local, els centres esportius, entre altres punts de consum municipal, d'aquest municipi de més de 60.000 habitants.

 

Al concurs públic també s'han presentat altres comercialitzadores com Endesa, Naturgy o Nexus, però finalment ha estat Audax Renovables la que ha estat escollida guanyadora i serà la que subministrarà el gas al municipi.

 

AUDAX RENOVABLES, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable i que compta actualment amb 5 parcs eòlics, fa temps que s'obre camí en la comercialització de gas natural tant a consumidors privats com públics.

 

El contracte de subministrament tindrà una durada inicial d'un any amb la possibilitat d'una pròrroga d'una anualitat més, que si fos executada resultaria en un contracte que rondaria el milió d'euros.

 

phone-handsetcrosschevron-down