MENU
Menu

Els propietaris de Mayoral aposten per Audax Renovables

La inversió supera els 56 milions dʻeuros i suposa la presa dʻuna participació del 5,8%

Els propietaris de la firma de moda infantil Majoral, a través del hòlding empresarial de la família, han adquirit el 5,8% d'Audax Renovables per un import que supera els 56 milions d'euros a 2,20 €/acció. 

L'operació duta a terme a través de Global Portfolio Investments, SL, filial d'Indumenta Pueri, SL, capçalera del hòlding empresarial de la família, s'emmarca dins de les inversions que està duent a terme el grup Majoral, després de la sortida de MásMóvil i Duro Felguera, els últims mesos.

La compra d'accions s'ha produït mitjançant la venda per part d'Eléctrica Nuriel, SLU, societat controlada per José Elías, President i principal accionista d'Audax Renovables. D'aquesta manera, José Elías consolida el seu compromís de dilució de la seva participació a Audax, conservant el control al voltant del 70% de l'accionariat.

Mayoral amb diverses inversions al seu grup, aposta ara per altres sectors com el de les energies renovables, un sector a l'alça i amb fortes expectatives i llarg recorregut en borsa tant a curt, mitjà com a llarg termini i que no és nou per a Mayoral, qui aposta des d'anys per les energies renovables i la cura del medi ambient tal com s'explica als reportis anuals.

D'altra banda, Mayoral, en aquesta operació, assumeix el compromís existent de lock-up que manté José Elías a través d'Eléctrica Nuriel, com a conseqüència de la recent operació d'emissió de bons eventualment convertibles en accions per import de 125 milions d'euros que Audax va dur a terme a finals del mes de novembre passat. Aquesta reeixida operació va ser col·locada al 100% amb inversors internacionals i amb una sobredemanda que va superar 2,4 vegades l'oferta.

Audax Renovables, que en els darrers mesos està apostant fortament per la generació d'energia renovable, en particular fotovoltaica, a Espanya, Portugal i Itàlia, juntament amb la seva actual cartera de projectes, amplia novament amb aquesta operació duta a terme pel grup Mayoral base d'inversors de prestigi, tractant a més de millorar la liquiditat del títol i fent un pas molt significatiu per consolidar la seva posició al mercat com el grup energètic independent líder en el segment pime amb capacitat per encapçalar la transició energètica a Europa.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en explotació de 91 MW a Espanya, França i Polònia a parcs eòlics. A més, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics de 320 MW a Espanya, 15 MW dels quals entraran en operació les properes setmanes, mentre que 40 MW més estan actualment en construcció. Així mateix, el Grup compta també amb un projecte eòlic en construcció a Panamà de 66 MW.

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 515 mil clients i 15 TWh subministrats el 2020.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

 

Descarregar en pdf
 

phone-handsetcrosschevron-down