MENU
Menu

Es culmina la fusió

Aquesta fusió dóna lloc a un gran grup energètic que s'anomenarà Audax Renovables, que opera a 8 països, amb una plantilla de més de 500 empleats i que genera una xifra de negoci de més de 1.200 milions d'euros.

Les dues companyies han culminat la fusió després d'un procés que es va iniciar el 29 de juny passat quan els consells d'administració d'Audax Renovables, SA i d'Audax Energía, SA van formular el projecte comú de fusió per absorció d'Audax Renovables, SA com a societat absorbent i Audax Energía, SA com a societat absorbida.

La unió de les dues companyies es va aprovar per unanimitat dels accionistes assistents a la Junta General Extraordinària d'Accionistes d'Audax Renovables, celebrada el 23 de novembre de 2018. Audax Renovables, que cotitza al mercat continu, preveu continuar creixent gràcies a les sinergies de la integració vertical de les activitats de generació denergia renovable, desenvolupades per Audax Renovables, ia les activitats de comercialització denergia, desenvolupades per Audax Energia. Aquesta fusió impulsarà la trajectòria del Grup Audax Renovables les aspiracions del qual passen per consolidar-se i créixer en totes les línies de negoci, tant a nivell nacional com internacional.

La sòlida posició financera de la companyia resultant facilitarà l'accés al finançament per fer front a nous projectes, sobretot en l'àmbit de la generació d'energia d'origen renovable. L'objectiu d'Audax Renovables és continuar tancant nous projectes en l'àmbit de les energies renovables, com ara nous acords PPAs (Power Purchase Agreement), cosa que li atorgarà una posició avantatjosa respecte als preus del pool energètic i en consolidarà i enfortirà l'expansió internacional.

Audax Renovables seguirà liderada pel mateix equip directiu que ha permès tant a Audax Energia com a Audax Renovables culminar la integració així com una gran evolució i resultats que n'avalen la gestió. Audax Renovables compta amb un equip molt compromès i professional que treballa diàriament per superar grans reptes i remunerar la confiança dels seus accionistes amb dividends en el termini més curt possible.

Els bons resultats obtinguts per Audax Renovables han afavorit que la cotització de l'acció (ADX.MC) hagi assolit aquest any el seu valor màxim des de l'octubre del 2008 i hagi aconseguit que el valor negociat pel mercat sigui molt superior a la mitjana dels darrers exercicis .

El grup afronta amb il·lusió aquesta nova etapa de creixement, amb l'objectiu de comercialitzar i generar energia renovable a tots els països on és present i de continuar la seva expansió internacional.

phone-handsetcrosschevron-down