MENU
Menu

Audax guanya el concurs públic per subministrar el gas natural a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per la Reial Casa de la Moneda per subministrar el gas natural a la totalitat de les seves instal·lacions. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte. Es tracta d'un acord per subministrar un total de 26.650.000 kWh de gas natural en un sol any, subministrament imprescindible perquè la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre pugui dur a terme la seva activitat de fabricació de monedes, bitllets, timbres i documents oficials.

El concurs públic ha tingut una molt alta concurrència, en haver-se presentat 8 companyies, Naturgy, Remica, Unión Fenosa Gas, Endesa, Galp, Multienergia Verda i Edp, però finalment ha estat Audax Renovables la que ha estat triada guanyadora i serà la que subministrarà el gas a la Reial Casa de la Moneda. 

Audax Renovables , grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors gasistes més actius d'Espanya. Al gran volum de gas comercialitzat a grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment entre els quals destaquen Aigües de Barcelona, l'Ajuntament del Prat de Llobregat, la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, l'Institut Geològic i Miner d'Espanya, el Centre d'Investigacions Oncològiques Carles III, Mercavalència, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Ministeri d'Educació Cultura i Esports, entre d'altres.

phone-handsetcrosschevron-down