MENU
Menu

Audax posa en funcionament quatre noves plantes fotovoltaiques amb una potència total de 20 MWp

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera energia 100% renovable i subministra electricitat i gas a clients de 7 països europeus, ha anunciat la posada en marxa de quatre plantes fotovoltaiques a Torija, a la província de Guadalajara. Amb aquesta fita, la companyia continua enfocant-se en la seva activitat de generació, i espera que les plantes entrin en funcionament i comencin l'abocament d'energia a la xarxa en poques setmanes.

Amb una potència total de 20 MWp, les plantes fotovoltaiques Alberizas I, II, III i IV compten amb 59.760 panells solars en total i produiran 32,44 GWh d'energia a l'any: l'equivalent al consum anual de més de 9.400 llars.

Per a José Elías Navarro, President d'Audax Renovables, “la posada en funcionament d'aquestes quatre noves plantes ens permetrà continuar augmentant la producció d'energia d'origen renovable per als nostres clients i s'alinea amb el nostre compromís amb la transició energètica del nostre país”.

Més projectes de plantes fotovoltaiques

Addicionalment, Audax segueix treballant en la construcció de tres plantes més a Espanya: Calañas, a la província de Huelva; i altres dues a la província de Toledo: Els Arenals i El Toconal.

Les plantes de Calañas, situada al municipi homònim, i dels Arenals, a Polán, generaran respectivament 4,48 MWp i 5 MWp. La seva construcció ja s'ha completat, i estan pendents d'una Autorització d'Explotació que la companyia preveu rebre durant tot l'any.

Per la seva banda, El Toconal, situada a la localitat de Navalmorales, comptarà amb una potència de 5 MWp. En aquest cas, la infraestructura d'evacuació ja està finalitzada, i queda pendent al voltant d'un 10% de l'obra de la pròpia instal·lació.

Després d'Alberezas I, II, III i IV, Audax ja ha construït o està finalitzant tretze instal·lacions fotovoltaiques a Castella-la Manxa a les quals ha destinat en total una inversió de més de 34 milions d'euros.

A més, el grup prepara la construcció dels propers projectes de generació a Espanya, per als quals ja ha tancat la contractació de components i els contractes de construcció amb operadors de primer nivell, en aplicació del full de ruta del seu Pla Estratègic.

phone-handsetcrosschevron-down