MENU
Menu

Fundació d'Oncologia Enriqueta Villavecchia

Audax Energía, dins del seu pla d'acció de Responsabilitat Social, ha organitzat el primer concurs solidari entre els seus empleats perquè siguin ells qui escullen amb quines organitzacions sense ànim de lucre col·labora l'empresa.

Des del 2014 Audax Energía col·labora amb la Fundació Mona, que es dedica al rescat i rehabilitació de primats i lluita contra l'explotació animal. Aquest any, a més d'aquesta col·laboració, Audax Energía ha volgut sumar dues noves organitzacions i ha organitzat la “Campanya Solidària 2017”, un concurs intern on els empleats han presentat candidatures i han votat les dues guanyadores entre més de 20 candidates, totes elles organitzacions sense ànim de lucre.  

Audax Energía ha volgut deixar en mans dels empleats aquesta tasca social i s'ha afirmat la gran inquietud social i solidària de tots, que s'han bolcat amb la campanya. Les entitats guanyadores han aconseguit el 56% dels vots i totes dues són organitzacions molt compromeses amb l'atenció a malalts i la investigació mèdica.

L'organització més votada ha estat la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, una entitat sense ànim de lucre de caràcter assistencial, que té com a finalitat cobrir les necessitats dels infants i els joves en tractament oncològic i ajudar les seves famílies. Audax Energia gràcies al concurs Campanya Solidària 2017 subvencionarà la renovació del mobiliari i la roba de casa de 3 pisos d'acollida que la Fundació destina a allotjar famílies amb nens en tractament. Els tractaments oncològics solen ser llargs i sovint les famílies s'han de mudar a prop dels hospitals on es realitzen els tractaments per atendre millor els nens. Els pisos d'acollida de la Fundació ajuden les famílies a minimitzar les dificultats de viure fora de la residència habitual, redueixen les preocupacions logístiques i financeres i en estar situats a prop dels hospitals es minimitza el temps de trasllats. Gràcies a aquesta iniciativa les famílies disposen d'un allotjament apropiat i es poden dedicar plenament al que realment importa: la salut dels nens i adolescents en tractament.   

A més de la subvenció Audax Energía realitzarà difusió de les activitats de la fundació a través de xarxes socials i promourà el voluntariat entre els empleats de la companyia per continuar ajudant a la gran tasca que realitza la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia (www.fevillavecchia.es).

En els propers mesos es comunicarà la segona entitat decidida pels empleats d'Audax i la companyia treballarà per fer-ne la màxima difusió i donar a conèixer la important tasca social d'aquestes organitzacions.

phone-handsetcrosschevron-down