MENU
Menu

Gas a Portugal

La comercialitzadora d'energia elèctrica Audax Energía, present a Portugal des del 2013, es consolida al mercat energètic portuguès comercialitzant gas a empreses i llars

Audax Energía, empresa de capital 100% espanyol, va entrar a Portugal el tercer trimestre del 2013 comercialitzant electricitat i actualment ocupa ja la 7a posició al mercat elèctric portuguès, amb més de 4.000 clients. Amb seu a Lisboa, Audax Energía Portugal comercialitza electricitat per tot el territori lusità i al juny de 2015 ha obtingut llicència per comercialitzar també gas natural.

Audax Energía oferirà gas de baixa pressió dirigit a llars, negocis i pimes i també gas de mitja pressió, que està enfocat a empreses amb elevades necessitats energètiques.

Amb l'inici de la comercialització de gas Audax Energia preveu consolidar-se el 2016 com un referent al sector energètic portuguès, aconseguint duplicar la facturació del 2015. La comercialitzadora, que també és present a Itàlia i Alemanya, té com a objectiu continuar creixent internacionalment amb la entrada a curt termini a altres 3 països de la Unió Europea.

Audax Energía aposta per donar un servei de qualitat, oferint una atenció al client àgil, un tracte proper i uns preus molt competitius. La innovació constant i els nous productes han permès a Audax Energia situar-se a la 8a posició al mercat elèctric espanyol amb més de 55.000 clients i continuar expandint-se internacionalment.

phone-handsetcrosschevron-down