MENU
Menu

Gas natural al servei de les administracions públiques

SOL·LICITAR OFERTA PERSONALITZADA

Administració Pública

Eficiència i estalvi energètic

Anualment les administracions públiques fan front a elevades despeses relacionades fonamentalment amb el consum energètic de les seves instal·lacions esportives, edificis o enllumenat públic. Tenint en compte aquest context, els organismes públics han adoptat mesures d'estalvi estrictes. Són molt conscients dels beneficis que pot aportar un consum responsable, tant pel que fa al medi ambient com pel que fa a la seva pròpia factura. De la mateixa manera, Audax Renovables aposta per l'eficiència i estalvi energètic.

Conscients d´aquesta realitat, hem desenvolupat un ampli catàleg de solucions que posicionen el concepte de l´estalvi com l´objectiu principal dins de l´estratègia energètica. Són mesures veritablement eficients per a les administracions públiques. I no hi ha res més eficient i econòmic que el gas natural.

A Audax Renovables també et convidem a descobrir tots els avantatges del gas natural per administracions públiques.

Quins avantatges té el gas natural per a grans corporacions?

El gas natural és una font denergia fòssil que satrau del subsòl. Està considerat, comparat amb la resta d'energies disponibles, un dels combustibles fòssils més fiable, còmode i amb menys impacte mediambiental. El preu del gas natural és molt més barat en comparació amb altres tipus de combustibles, així que es posiciona com el més econòmic del mercat.

Val a dir que el subministrament d'aquesta energia és continu, sense talls ni interrupcions inesperades; es realitzen revisions periòdicament; és una energia amb baix impacte mediambiental i no és tòxica. També comporta una instal·lació senzilla que s'amortitza ràpidament.

Els avantatges del gas natural per a les administracions públiques es fan més evidents quan parlem de l'ús de la calefacció i les calderes. I és que amb gas natural la calefacció és més econòmica. Amb Audax Renovables estalvia en calefacció, fins i tot a les factures dels mesos més freds de l'any.

Informació útil per a l'Administració pública

El nostre compromís de proporcionar un tracte proper, un assessorament personalitzat i preus competitius, tot plegat ens ha permès consolidar-nos com una de les companyies energètiques referents.  

  • Volem posar-t'ho molt fàcil i per això el nostre assessorament és clar, transparent i eficient. Sense sorpreses!
  • Ens encarreguem de tota la tramitació de canvi de comercialitzadora sense necessitat de fer gestions i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de manera centralitzada.

Si pertanys a un organisme públic i el teu objectiu és retallar els costos a la teva factura de gas, deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa d'Audax Renovables més adequada per a la teva Administració Pública!

Tarifa gas Adm. Públiques

Veure tarifa

Entendre la factura del gas

Veure

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down