Empreses

Per què has d'apostar pel gas natural per a la teva empresa?

Sabies que segons el tipus d'energia utilitzat per a la calefacció d'una empresa el consum pot suposar més del 50% respecte del total de la factura energètica?

La tendència a l'alça en el consum de calefacció en els últims anys l'ha convertit en una de les principals fonts de despesa energètica per a les empreses. 

En Audax Renovables som conscients d'aquesta situació i per això posem a la teva disposició una font d'energia amb múltiples avantatges. Ens referim al gas natural, una font d'energia amb baix impacte mediambiental i més econòmic que altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà. 
Sens dubte, i comparat a la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser una energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental. 

 • Estalvi: és l'energia més barata del mercat i el seu preu és estable. Comença a estalviar amb el gas natural des de ja!
 • Calefacció: proporciona una temperatura regulable i programable a través d'un termòstat. 
 • Aigua calenta: a l'instant i sense interrupcions. 
 • Ininterrumpible: el subministrament és continu i per això mai tindràs corts ni interrupcions inesperades. 
 • Seguretat: es realitzen revisions periòdicament. 
 • Energia neta: no contamina ni és tòxica. 
 • Facilitat: la instal·lació és senzilla i no requereix de llargues obres.

Beneficis del gas natural pera a la teva empresa

Sabies que el gas natural comparat a la resta d'energies disponibles, destaca per ser una energia econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental que la resta d'energies d'origen fòssil? El gas natural és una font d'energia neta i econòmica comparada amb altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà.

Et detallem a continuació alguns beneficis del gas natural Audax Renovables:

 • Energia econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, el gas natural et permetrà estalviar energia en la teva companyia i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
 • L'energia fòssil amb menor impacte mediambiental. El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni que la resta d'energies fòssils.
 • Energia segura per als teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura en la teva empresa, és necessari agregar-li mercaptano. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
 • Energia contínua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i d'una manera eficient.
 • Instal·lació ràpida i senzilla. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat en la teva gran empresa.

Tarifes de gas natural per a la teva empresa

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular. T'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual del teu subministrament.

PEATGE     CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1           C ≤ 5.000
RL.2           5.000 < C ≤ 15.000
RL.3          15.000 < C ≤ 50.000
RL.4          50.000 < C ≤ 300.000
RL.5          300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6          1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7          5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8         15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9         50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10       150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11       C > 500.000.000


Amb Audax Renovables podràs contractar el gas natural amb tarifa indexada:

Gas Natural Tarifa Indexada: Ara amb Audax Renovables podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Posa't en contacte amb els nostres especialistes per a fer un estudi concret de les necessitats de la teva empresa i veure de quina manera i amb quina tarifa podem donar-te una solució energètica que et permeti estalviar. Optimitza l'ús i el consum mentre estalvies.

 

FÓRMULA INDEXAT

GAS NATURAL A PREU INDEXAT: L'import final a aplicar serà suma del preu del TERME FIX, indicat en la taula anterior i aplicat segons el graó de peatge assignat per part de la distribuïdora, i del TERME DE ENERGIA, calculat segons la següent fórmula i aplicat al consum del client amb un perfilat diari proporcional al perfil de la demanda nacional convencional publicada en la web de Enagás.
                     

          TEd= [(Mibgasd+Dd)*(1+Mermas)+COSd+ GOd] * 1,015 + PaTVd


On:

TEd =  Terme diari d'energia   

Dd = Desbalance en la programació
 Mibgasd =  Mitjana aritmètica de totes les transaccions concloses en MIBGAS per al producte intradiari amb lliurament en el mateix dia de gas en PVB, tal com apareix publicat en la web de MIBGAS (https://www.mibgas.es/es/file-access; Hoja “Prices PVB&VTP Imbalances Rates”, Columna “H”).    

PaTVd = Terme variable del peatge d'accés a la xarxa de gasoductes
COSd = Quota CORES + Cost reserves de gas estratègiques + Fons Eficiència Energètica  

GOd = Despeses Operatives, segons taula de preus   


Els preus oferts per al subministrament de gas han estat calculats sobre la base de l'estimació dels imports corresponents als següents conceptes: quota del GTS i taxa de la CNMC. Per això, AUDAX es reserva el dret a traslladar automàticament al client la diferència que resulti de l'aprovació dels imports definitius per a aquests conceptes.

Manteniment de la instal·lació de gas en la teva companyia


És molt recomanable, i sobretot per a grans corporacions i indústries, portar un manteniment regular que asseguri el correcte funcionament de la instal·lació. És de l'única manera que podràs gaudir del subministrament amb plenes garanties de seguretat.

En Audax Renovables posem a la teva disposició Servigax Plus Negocis, un servei de manteniment i assistència en avaries dissenyat i pensat per a la teva corporació.

Vull contractar gas natural per a la meva empresa

Sabem l'important que és disposar de vies de comunicació eficients, per la qual cosa el nostre servei d'atenció al client és intern, propi i està en contínua formació per a oferir una atenció personalitzada i de qualitat. 

Posa't en contacte amb el nostre equip d'experts i rep un assessorament complet perquè aconsegueixis el màxim estalvi en les factures de gas natural de la teva empresa. 

Treballem diàriament per a oferir-te tarifes molt competitives i que s'adaptin a les necessitats de cada tipus de client, amb informació clara i sense sorpreses. Estalvia en la teva empresa amb el gas natural de Audax Renovables!

Tarifa gas natural empreses

Tarifa gas natural empreses

Veure tarifa
Entendre la factura del gas

Entendre la factura del gas

Veure