MENU
Menu

Gas natural fiable, competitiu i amb servei professional

CONTRACTAR

Empreses

Per què has d'apostar pel gas natural per a la teva empresa?

Sabíeu que segons el tipus d'energia utilitzat per a la calefacció d'una empresa el consum pot suposar més del 50% respecte del total de la factura energètica? La tendència a l'alça en el consum de calefacció en els darrers anys ha esdevingut una de les principals fonts de despesa energètica per a les empreses. A Audax Renovables som conscients d'aquesta situació i per això posem a la vostra disposició una font d'energia amb múltiples avantatges. Ens referim al gas natural, una font d'energia amb un impacte mediambiental baix i més econòmic que altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà. Sens dubte, i comparat amb la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser una energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental.
 • Estalvi: és l'energia més barata del mercat i el seu preu és estable. Comença a estalviar amb el gas natural des de ja!
 • Calefacció: proporciona una temperatura regulable i programable a través d'un termòstat.
 • Aigua calenta: a l'instant i sense interrupcions.
 • Ininterrompuble: el subministrament és continu i per això mai tindràs talls ni interrupcions inesperades.
 • Seguretat: es realitzen revisions periòdicament.
 • Energia neta: no contamina ni és tòxica.
 • Facilitat: la instal·lació és senzilla i no requereix de llargues obres.

Beneficis del gas natural per a la teva empresa

Sabies que el gas natural comparat a la resta d'energies disponibles destaca per ser una energia econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental que la resta d'energies d'origen fòssil? El gas natural és una font denergia neta i econòmica comparada amb altres energies com el gasoil, lelectricitat o el gas propà. Et detallem a continuació alguns beneficis del gas natural Audax Renovables:
 • Energia econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, el gas natural et permetrà estalviar energia a la teva companyia i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
 • Lenergia fòssil amb menor impacte mediambiental. El gas natural és menys contaminant i conté menys quantitats de carboni que la resta d'energies fòssils.
 • Energia segura pels teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura a la teva empresa, cal afegir mercaptà. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
 • Energia continua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i de manera eficient.
 • Instal·lació ràpida i senzilla. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat a la teva gran empresa.

Tarifes de gas natural per a la teva empresa

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció a tot el territori peninsular i us oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual de la vostra empresa.

PEATGE CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1 C ≤ 5.000
RL.2 5.000 < C ≤ 15.000
RL.3 15.000 < C ≤ 50.000
RL.4 50.000 < C ≤ 300.000
RL.5 300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6 1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7 5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8 15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9 50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10 150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11 C > 500.000.000

Amb Audax Renovables podràs contractar el gas natural amb tarifa indexada:

 • Gas Natural Tarifa Indexada: Ara amb Audax Renovables podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Posa't en contacte amb els nostres especialistes per fer un estudi concret de les necessitats de la teva empresa i veure de quina manera i amb quina tarifa et podem donar una solució energètica que et permeti estalviar. Optimitza l'ús i el consum mentre estalvies.

FÒRMULA INDEXAT

GAS NATURAL A PREU INDEXAT: L'import final a aplicar serà suma del preu del TERME FIX, indicat a la taula anterior i aplicat segons l'esglaó de peatge assignat per part de la distribuïdora, i del TERME D'ENERGIA, calculat segons la fórmula següent i aplicat al consum del client amb un perfilat diari proporcional al perfil de la demanda nacional convencional publicada a la web d'Enagás.

          TEd= [(Mibgasd+Dd)*(1+Mermes)+COSd+ GOd] * 1,015 + PaTVd

On:

TEd = Terme diari d'energia

Dd = Desbalança en la programació
Mibgasd = Mitjana aritmètica de totes les transaccions concloses a MIBGAS per al producte intradiari amb lliurament el mateix dia de gas a PVB, tal com apareix publicat al web de MIBGAS (https://www.mibgas.es/es/file -access;Full “Prices PVB&VTP Imbalances Rates”, Columna “H”).

PaTVd = Terme variable del peatge d'accés a la xarxa de gasoductes
COSd = Quota CORES + Cost reserves de gas estratègiques + Fons Eficiència Energètica

GOd = Despeses Operatives, segons taula de preus

Els preus oferts per al subministrament de gas han estat calculats sobre la base de l'estimació dels imports corresponents als conceptes següents: quota del GTS i taxa de la CNMC. Per això, AUDAX es reserva el dret de traslladar automàticament al client la diferència que resulti de l'aprovació dels imports definitius per a aquests conceptes.

Manteniment de la instal·lació de gas a la teva companyia

És molt recomanable, i sobretot per a grans corporacions i indústries, portar un manteniment regular que asseguri el funcionament correcte de la instal·lació. És de l´única manera que podràs gaudir del subministrament amb plenes garanties de seguretat.

A Audax Renovables posem a la teva disposició Servigax Plus Negocis, un servei de manteniment i assistència en avaries dissenyat i pensat per a la teva corporació.

Vull contractar gas natural per a la meva empresa

Sabem com n'és d'important disposar de vies de comunicació eficients, per la qual cosa el nostre servei d'atenció al client és intern, propi i està en formació contínua per oferir una atenció personalitzada i de qualitat.

Posa't en contacte amb el nostre equip d'experts i rep un assessorament complet perquè aconsegueixis el màxim estalvi a les factures de gas natural de la teva empresa.

Treballem diàriament per oferir-te tarifes molt competitives i que s'adaptin a les necessitats de cada tipus de client, amb informació clara i sense sorpreses. Estalvia a la teva empresa amb el gas natural d'Audax Renovables!

Tarifa gas natural empreses

Veure tarifa

Entendre la factura del gas

Veure

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down