Llars

Gas que s'adapta a les teves necessitats

En Audax Renovables et convidem a descobrir tots els avantatges del gas natural per a la teva llar. El nostre objectiu és oferir-te a tu i a la teva família tot el confort que proporciona aquesta energia i, a més, de tenir la satisfacció de saber que estàs estalviant mes a mes.

A Audax Renovables també et convidem a descobrir tots els avantatges del gas natural per a la teva llar.

El nostre objectiu és oferir-te a tu i a la teva família tot el confort que proporciona aquesta energia i, a més, de tenir la satisfacció de saber que estàs estalviant mes a mes.

Però, què és el gas natural? Es tracta d'una font d'energia fòssil que s'extreu del subsòl. Està considerat, comparat amb la resta d'energies disponibles, més fiable, còmode i amb menor impacte mediambiental. A més, el preu del gas natural és menor en comparació amb un altre tipus de combustibles, així que es posiciona com la més òptima alternativa en el mercat.

Beneficis del gas natural per a la teva llar


A més de l'estalvi associat al consum de gas natural en les llars, cal destacar altres beneficis. Per exemple, el subministrament continuat, sense corts ni interrupcions inesperades. També comporta una instal·lació senzilla que s'amortitza ràpidament i, addicionalment, en Audax Renovables et facilitem l'opció de realitzar revisions periòdiques per a la teva tranquil·litat i la dels teus.

Els avantatges del gas natural en el teu habitatge es fan més evidents quan parlem de l'ús de la calefacció. I és que amb una instal·lació eficient de gas natural en el teu domicili, la calefacció sol resultar molt més econòmica i eficient que les bombes de calor. Així que, amb Audax Renovables podràs estalviar en calefacció, fins i tot en les factures dels períodes de més consum, com per exemple en els mesos més freds de l'any.  

 • És l'energia de subministrament continu més econòmica del mercat. Amb baixos costos de manteniment i amb els preus més estables, et permetrà estalviar energia en la teva llar i reduir els costos derivats de les teves factures de gas. Un subministrament molt eficient per a aportar el confort i la satisfacció que necessitem en la llar. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i d'una manera més eficient.
 • Energia convencional més neta per a la teva llar. Sabies que el gas natural és una de les energies més eficients? El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies fòssils. Es crema de forma més sostenible, segura i eficient lloc que no origina diòxid de sofre, que és el causant de la pluja àcida, ni tampoc partícules sòlides. La seva flama és de color blau perquè té poc contingut de CO2, per la qual cosa la combustió del gas natural produeix menys gasos d'efecte d'hivernacle i per tant té un menor impacte en el medi ambient.
 • Energia segura per a la teva família. L'ús d'aquest gas en llars no representa riscos per a la teva llar, ni requereix d'habilitats especials per a la seva manipulació, sempre que es tinguin en compte les cures bàsiques. No té olor, no obstant això, se li addiciona una substància característica amb la finalitat que puguis reconèixer-ho i prendre les mesures preventives en cas de notar-ho.
 • La seva instal·lació és ràpida i senzilla. Es distribueix per mitjà de canonades localitzades sota terra que arriben fins a la teva llar. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat en el teu habitatge.

Usos del gas natural en la teva llar

Usos del gas natural en la teva llar


Aquesta energia s'empra principalment en la cuina, la calefacció, la producció d'aigua calenta i per a electrodomèstics que funcionen amb gas natural.

 • Calefacció: la teva llar aconseguirà una temperatura confortable i agradable amb la major seguretat i al millor cost. Amb Audax Renovables podràs estalviar en calefacció, proporcionant a la teva llar una temperatura estable i programable per a cada estada i hora del dia a través d'un termòstat.
 • Forns: el vapor d'aigua de la combustió de gas permet que els aliments no es ressequin. Funciona amb tot tipus de forns programables, acte-limpiables i d'encès electrònic.
 • Aigua Calenta: el flux d'aigua calenta serà instantani i continu, amb la qual cosa et permetrà estalviar en la teva factura perquè només funciona quan ho necessites.
 • Assecadores: la seva eficiència t'ajuda a estalviar més del 60% en cada càrrega. Funciona tant per a assecadora com per a rentadora-assecadora.

En Audax Renovables et facilitem multitud d'informació, així com quines són les normes bàsiques que has de tenir en compte si consumeixes gas natural en la teva llar, a més de diversos consells per a optimitzar la seva utilització. També és molt interessant que li facis un cop d'ull als protocols d'actuació en cas de fer olor de gas i altres suggeriments importants sobre aquest tema.

Vull contractar gas natural per a la meva llar


Sens dubte, i comparat a la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser l'energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental. L'energia ideal per a la comoditat de la teva llar.

En Audax Renovables, donar d'alta el gas natural per a la teva llar és molt senzill. La contractació serà fàcil, sense tràmits i sense molèsties, perquè nosaltres ens ocupem de tot.

 • En primer lloc, has de cerciorar-te que la zona en la qual resideixes té accés al gas natural canalitzat i de disposar de la instal·lació en el teu habitatge.
 • En segon lloc, et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al Client on t'assessorarem sobre la tarifa de gas natural més adequada a les necessitats de la teva llar. Gaudeix d'un subministrament de gas natural al millor preu.
 • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament aquest fet ens ajuda a oferir-te unes tarifes més competitives.
De què depèn el cost de la instal·lació del gas?

El cost de la instal·lació del gas depèn de diversos factors, tals com la zona on estigui el teu domicili, si és unifamiliar o pertany a un bloc de cases, si la vols per a tots els usos o solament per a la calefacció o cuina, entre altres variables. Tenint en compte tot això podem confirmar-te que el cost de la instal·lació s'amortitza ràpidament perquè el gas natural és l'energia més barata per a escalfar la teva llar.

En Audax Renovables treballem diàriament per a proporcionar-te tarifes de gas natural molt competitives, sempre adaptades a les necessitats energètiques reals de la teva família, amb informació clara i sense sorpreses.
Contracta ja mateix la tarifa de gas natural perfecta per a la teva llar i comença a estalviar en gas!

Tarifa gas natural llars

Tarifa gas natural llars

Ver tarifa
Entendre la factura del gas

Entendre la factura del gas

Veure