MENU
Menu

Tarifes de gas natural perquè realment estalviïs

CONTRACTAR

Llars

Gas que s'adapta a les vostres necessitats

A Audax Renovables et convidem a descobrir tots els avantatges del gas natural per a casa teva. El nostre objectiu és oferir-te a tu ia la teva família tot el confort que proporciona aquesta energia i, a més, tenir la satisfacció de saber que estalvies mes a mes.

Però què és el gas natural? És una font d'energia fòssil que s'extreu del subsòl. Està considerat, comparat amb la resta d'energies disponibles, més fiable, còmode i amb menys impacte mediambiental. A més, el preu del gas natural és menor en comparació amb un altre tipus de combustibles, així que es posiciona com la més òptima alternativa al mercat.

A Audax Renovables també et convidem a descobrir tots els avantatges del gas natural per a la teva llar.

Beneficis del gas natural per a casa teva

A més de l'estalvi associat al consum de gas natural a les llars, cal destacar altres beneficis. Per exemple, el subministrament continuat, sense talls ni interrupcions inesperades. També comporta una instal·lació senzilla que s'amortitza ràpidament i, addicionalment, a Audax Renovables et facilitem l'opció de fer revisions periòdiques per a la teva tranquil·litat i la dels teus.

Els avantatges del gas natural a casa teva es fan més evidents quan parlem de l'ús de la calefacció. I és que amb una instal·lació eficient de gas natural al teu domicili, la calefacció sol resultar molt més econòmica i eficient que les bombes de calor. Així que, amb Audax Renovables podràs estalviar en calefacció, fins i tot a les factures dels períodes de més consum, com per exemple els mesos més freds de l'any.  

 • És lenergia de subministrament continu més econòmica del mercat. Amb baixos costos de manteniment i amb els preus més estables, et permetrà estalviar energia a casa teva i reduir els costos derivats de les teves factures de gas. Un subministrament molt eficient per aportar el confort i la satisfacció que necessitem a casa. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de manera ininterrompuda i de manera més eficient.
 • Energia convencional més neta per a casa teva. Sabies que el gas natural és una de les energies més eficients? El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies fòssils. Es crema de manera més sostenible, segura i eficient ja que no origina diòxid de sofre, que és el causant de la pluja àcida, ni tampoc partícules sòlides. La flama és de color blau perquè té poc contingut de CO2, per la qual cosa la combustió del gas natural produeix menys gasos d'efecte hivernacle i per tant té un impacte menor en el medi ambient.
 • Energia segura per a la família. L'ús d'aquest gas a les llars no representa riscos per a la teva llar, ni requereix habilitats especials per manipular-los, sempre que es tinguin en compte les cures bàsiques. No fa olor, però, se li afegeix una substància característica per tal que puguis reconèixer-ho i prendre les mesures preventives en cas de notar-ho.
 • La seva instal·lació és ràpida i senzilla. Es distribueix per mitjà de canonades localitzades sota terra que arriben fins a casa teva. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat al teu habitatge.

Usos del gas natural a casa teva

Aquesta energia es fa servir principalment a la cuina, la calefacció, la producció d'aigua calenta i per a electrodomèstics que funcionen amb gas natural.

 • Calefacció: la teva llar arribarà a una temperatura confortable i agradable amb la major seguretat i al millor cost. Amb Audax Renovables podràs estalviar en calefacció, proporcionant a casa teva una temperatura estable i programable per a cada estada i hora del dia a través d'un termòstat.
 • Forns: el vapor d'aigua de la combustió de gas permet que els aliments no es ressequin. Funciona amb tot tipus de forns programables, autonetejables i d'encesa electrònica.
 • Aigua Calenta: el flux d'aigua calenta serà instantani i continu, de manera que et permetrà estalviar a la teva factura perquè només funciona quan ho necessites.
 • Assecadores: la seva eficiència t'ajuda a estalviar més del 60% a cada càrrega. Funciona tant per assecadora com per rentadora-assecadora.

A Audax Renovables et facilitem multitud d'informació, així com quines són les normes bàsiques que has de tenir en compte si consumeixes gas natural a casa teva, a més de diversos consells per optimitzar-ne la utilització. També és molt interessant que facis una ullada als protocols d'actuació en cas d'olorar a gas i altres suggeriments importants sobre això.

Vull contractar gas natural per a la meva llar

Sens dubte, i comparat amb la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser l'energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental. L'energia ideal per a la comoditat de casa teva.

A Audax Renovables, donar d'alta el gas natural per a casa teva és molt senzill. La contractació serà fàcil, sense tràmits i sense molèsties, perquè nosaltres ens ocupem de tot.

 • En primer lloc, has d'assegurar-te que la zona on resideixes té accés al gas natural canalitzat i de disposar de la instal·lació al teu habitatge.
 • En segon lloc, us recomanem que us poseu en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al Client on us assessorarem sobre la tarifa de gas natural més adequada a les necessitats de la vostra llar. Gaudeix d´un subministrament de gas natural al millor preu.
 • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament aquest fet ens ajuda a oferir-te unes tarifes més competitives.

El cost de la instal·lació del gas depèn de diversos factors, com ara la zona on estigui el teu domicili, si és unifamiliar o pertany a un bloc d'habitatges, si el vols per a tots els usos o només per a la calefacció o cuina, entre altres variables . Tenint en compte tot això podem confirmar-te que el cost de la instal·lació s'amortitza ràpidament perquè el gas natural és l'energia més barata per escalfar casa teva.

A Audax Renovables treballem diàriament per proporcionar-te tarifes de gas natural molt competitives, sempre adaptades a les necessitats energètiques reals de la teva família, amb informació clara i sense sorpreses.

Contracta ja mateix la tarifa de gas natural perfecta per a casa teva i comença a estalviar en gas!

Tarifa gas natural llars

Veure tarifa

Entendre la factura del gas

Veure

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down