Locals i negocis

El gas natural, l'energia més econòmica per al teu negoci

El gas natural és una font d'energia amb baix impacte mediambiental i sol ser més econòmica que altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà. S'extreu del subsòl i es distribueix a través de gasoductes construïts amb materials altament resistents perquè pugui subministrar-se fàcilment en qualsevol local.
Característiques principals del gas natural:

 • Es distribueix per mitjà de canonades localitzades sota terra.
 • S'utilitza per a diversos tipus de consum.
 • La seva flama és blava nítid perquè té poc contingut de CO (bióxido de carboni).
 • No té olor. No obstant això, se li addiciona una substància característica, amb la finalitat que puguis reconèixer-ho i prendre les mesures preventives en cas de fugida.
 • L'ús d'aquest gas no representa riscos ni requereix d'habilitats especials per a la seva manipulació, sempre que es tinguin en compte unes cures bàsiques.

Quins avantatges té el gas natural per al teu local?

Quins avantatges té el gas natural per al teu local?

 

Si estàs a càrrec d'un negoci, t'interessarà saber que són moltes els avantatges competitius que el gas natural pot aportar-te. Sens dubte, i comparat a la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser l'energia fòssil més econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental.

 • Estalvi: és una de les energies més barata del mercat i el seu preu sol ser més estable. Comença a estalviar amb el gas natural des de ja!
 • Calefacció: es caracteritza per tenir un alt poder calorífic. Proporciona una temperatura regulable i programable a través d'un termòstat.
 • Aigua calenta: a l'instant i sense interrupcions.
 • Ininterrumpible: el subministrament és continu i per això no tindràs corts ni interrupcions inesperades.
 • Seguretat: es realitzen revisions periòdicament de la instal·lació.
 • Energia convencional més neta: és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies fòssils..
 • Facilitat: la instal·lació és senzilla i no requereix de llargues obres.
 • El gas natural t'ajudarà a estalviar en la factura energètica del teu negoci, ja que el preu d'aquest combustible és més barat. Podràs estalviar en gas natural i sobretot en calefacció, costos que normalment es disparen en el teu local.

 

Com instal·lar gas natural en el teu negoci?


La instal·lació del gas natural és l'opció energètica més econòmica per al teu local perquè necessita un menor manteniment i, per tant, es tradueix en una menor despesa.

En primer lloc, hauràs de cerciorar-te en quines condicions es troba la instal·lació del teu negoci. Si ja disposes d'instal·lació només hauràs de donar d'alta el gas natural i si no hauràs de sol·licitar una nova instal·lació de gas.

Per a realitzar una instal·lació de gas natural et recomanem contactar amb un instal·lador autoritzat qui et facilitarà tota la informació sobre els beneficis del gas natural per al teu negoci, així com un pressupost personalitzat per a la seva instal·lació.

El cost de la instal·lació de gas natural depèn de molts factors: la zona on estigui el teu local, si està sol o pertany a un bloc de cases, si la vols per a tots els usos o solament per a la calefacció o aigua, entre altres. Una vegada finalitzada la instal·lació veuràs com el cost de la instal·lació s'amortitza ràpidament perquè el gas natural és l'energia més barata per a escalfar.

Quines tarifes de gas natural és millor per al teu local?


A Audax Renovables podràs contractar el teu subministrament de gas natural i beneficiar-te d'unes tarifes molt competitives i d'un servei al client pròxim i de qualitat. La contractació serà senzilla, sense tràmits i sense molèsties, perquè ens ocupem de tot. A més, recorda que el preu del gas natural és molt econòmic en comparació a altres energies.
Comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular, tant alta com baixa pressió:

Baixa pressió
3.1 per a un consum inferior a 5.000 kW/hora a l'any.
3.2 per a un consum entre 5.000 i 50.000 kW/hora a l'any.
3.3 per a un consum entre 50.000 i 100.000 kW/hora a l'any.
3.4 per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kW/hora a l'any.
3.5 tarifa especialitzada per a grans consums

Alta pressió
2.1 per a un consum inferior a 500.000 kW/hora a l'any.
2.2 per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kW/hora a l'any.
2.3 per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kW/hora a l'any.
2.4 per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kW/hora a l'any.
2.5 per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kW/hora a l'any.
2.6 per a un consum superior a 500.000.000 kW/hora a l'any.

La durada del contracte és de 12 mesos. Els nostres contractes tenen permanència perquè ens ajuda a poder oferir-te millors preus.

Vull contractar gas natural per al meu negoci

Sabem l'important que és disposar de vies de comunicació eficients, per la qual cosa el nostre servei d'atenció al client és intern i està en contínua formació per a oferir-te una atenció personalitzada i de qualitat.
Posa't en contacte amb el nostre equip d'experts i rep un assessorament complet perquè aconsegueixis el màxim estalvi en les factures de gas natural del teu local.
Treballem diàriament per a proporcionar-te tarifes molt competitives i que s'adaptin a les necessitats de cada tipus de client, amb informació clara i sense sorpreses. Estalvia en el teu negoci amb el gas natural de Audax Renovables!

Tarifa gas natural negocis

Tarifa gas natural negocis

Veure tarifa
Entendre la factura del gas

Entendre la factura del gas

Veure