MENU
Menu

Redueix els costos energètics del teu negoci

CONTRACTAR

Locals i negocis

El gas natural, l'energia més econòmica pel teu negoci

El gas natural és una font denergia amb baix impacte mediambiental i sol ser més econòmica que altres energies com el gasoil, lelectricitat o el gas propà. S'extreu del subsòl i es distribueix a través de gasoductes construïts amb materials altament resistents perquè es pugui subministrar fàcilment a qualsevol local.
Característiques principals del gas natural:

 • Es distribueix per mitjà de canonades localitzades sota terra.
 • S'utilitza per a diversos tipus de consum.
 • La seva flama és blau nítid perquè té poc contingut de CO (biòxid de carboni).
 • No fa olor. No obstant això, se li afegeix una substància característica, per tal que puguis reconèixer-ho i prendre les mesures preventives en cas de fugida.
 • L'ús d'aquest gas no representa riscos ni requereix habilitats especials per manipular-lo, sempre que es tinguin en compte unes cures bàsiques.

A Audax Renovables també et convidem a descobrir tots els avantatges del gas natural per a la teva llar.

Quins avantatges té el gas natural pel teu local?

Si esteu a càrrec d'un negoci, us interessarà saber que són molts els avantatges competitius que el gas natural pot aportar. Sens dubte, i comparat amb la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser l'energia fòssil més econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental.

 • Estalvi: és una de les energies més barata del mercat i el seu preu sol ser més estable. Comença a estalviar amb el gas natural des de ja!
 • Calefacció: es caracteritza per tenir un alt poder calorífic. Proporciona una temperatura regulable i programable mitjançant un termòstat.
 • Aigua calenta: a l'instant i sense interrupcions.
 • Ininterrompuble: el subministrament és continu i per això no tindràs talls ni interrupcions inesperades.
 • Seguretat: es realitzen revisions periòdicament de la instal·lació.
 • Energia convencional més neta: és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies fòssils.
 • Facilitat: la instal·lació és senzilla i no requereix de llargues obres.

El gas natural us ajudarà a estalviar en la factura energètica del vostre negoci, ja que el preu d'aquest combustible és més barat. Podràs estalviar en gas natural i sobretot en calefacció, costos que normalment es disparen al teu local.

Com instal·lar gas natural al teu negoci?

La instal·lació del gas natural és l'opció energètica més econòmica per al teu local perquè necessita menys manteniment i, per tant, es tradueix en una menor despesa.

En primer lloc, hauràs de cerciorar-te en quines condicions es troba la instal·lació del teu negoci. Si ja disposeu d'instal·lació només haureu de donar d'alta el gas natural i si no heu de sol·licitar una nova instal·lació de gas.

Per realitzar una instal·lació de gas natural et recomanem contactar amb un instal·lador autoritzat qui et facilitarà tota la informació sobre els beneficis del gas natural per al teu negoci, així com un pressupost personalitzat per instal·lar-lo.

El cost de la instal·lació de gas natural depèn de molts factors: la zona on estigui el teu local, si està sol o pertany a un bloc d'habitatges, si el vols per a tots els usos o només per a la calefacció o aigua, entre d'altres. Un cop finalitzada la instal·lació, veuràs com el cost de la instal·lació s'amortitza ràpidament perquè el gas natural és l'energia més barata per escalfar.

Quines tarifes de gas natural és millor per al teu local?

A Audax Renovables podràs contractar el subministrament de gas natural i beneficiar-te d'unes tarifes molt competitives i d'un servei al client proper i de qualitat. La contractació serà senzilla, sense tràmits i sense molèsties, perquè ens ocupem de tot. A més, recorda que el preu del gas natural és molt econòmic en comparació amb altres energies.
Comercialitzem gas natural per conducció a tot el territori peninsular, tant alta com baixa pressió:

PEATGE CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1 C ≤ 5.000
RL.2 5.000 < C ≤ 15.000
RL.3 15.000 < C ≤ 50.000
RL.4 50.000 < C ≤ 300.000
RL.5 300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6 1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7 5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8 15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9 50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10 150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11 C > 500.000.000

La durada del contracte és de 12 mesos. Els nostres contractes tenen permanència perquè ens ajuda a poder oferir millors preus.

Vull contractar gas natural pel meu negoci

Sabem com n'és d'important disposar de vies de comunicació eficients, per la qual cosa el nostre servei d'atenció al client és intern i està en formació contínua per oferir-te una atenció personalitzada i de qualitat.

Posa't en contacte amb el nostre equip d'experts i rep un assessorament complet perquè aconsegueixis el màxim estalvi a les factures de gas natural del teu local.

Treballem diàriament per proporcionar-vos tarifes molt competitives i que s'adaptin a les necessitats de cada tipus de client, amb informació clara i sense sorpreses. Estalvia al teu negoci amb el gas natural d'Audax Renovables!

Tarifa gas natural negocis

Veure tarifa

Entendre la factura del gas

Veure

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down