Grans corporacions

El valor afegit que té el gas natural per a grans corporacions

La despesa energètica de les grans corporacions representa una elevada partida en els costos fixos que assumeixen tots els mesos.

Concretament, la tendència a l'alça de consum de calefacció en els últims anys l'ha convertit en un dels principals costos energètics per a les companyies, representant més del 50% del total de consum energètic.

Des de Audax Renovables som conscients d'aquesta situació i volem ajudar-te amb l'única fi que aconsegueixis estalviar en les factures energètiques de la teva empresa. T'assessorarem perquè el consum d'energia que es produeix en la teva indústria estigui optimitzat. I que, per tant, aconsegueixis una reducció considerable del cost energètic i de les factures.

El gas natural és una font d'energia neta i sol ser més econòmica que altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà. Sens dubte, i comparat a la resta d'energies disponibles, destaca per ser una energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental. Una opció ideal per a grans empreses i indústries que tenen elevats consums d'energia i que, en moltes ocasions, són interromputs.

Quins avantatges té el gas natural per a grans corporacions?


Des de Audax Renovables volem ajudar-te en la gestió energètica de la teva companyia i per això t'oferim un assessorament complet  perquè puguis tenir una previsió i control del consum d'energia de la teva gran corporació.

D'aquesta manera obtindràs major eficiència en el subministrament sense disminuir les prestacions necessàries per a obtenir nivells de confort adequats.

Et recordem algunes dels avantatges principals que el gas natural aporta a la teva indústria:

 • Estalvi: és una de les energies més barates del mercat i el seu preu sol ser estable. Comença a estalviar amb el gas natural!
 • Calefacció: es caracteritza per tenir un alt poder calorífic. Proporciona una temperatura regulable i programable a través d'un termòstat.
 • Aigua calenta: a l'instant i sense interrupcions.
 • Ininterrumpible: el subministrament és continu i per això mai tindràs corts ni interrupcions inesperades.
 • Seguretat: es realitzen revisions periòdicament.
 • Energia d'origen fòssil amb menor impacte mediambiental.
 • Facilitat: la instal·lació és senzilla i no requereix de llargues obres.
 • La instal·lació del gas natural és l'opció energètica més econòmica per a la teva companyia perquè necessita un menor manteniment i, per tant, es tradueix en una menor despesa.

Principalment el gas natural t'ajudarà a estalviar en la factura energètica de la teva corporació, podràs estalviar en gas i sobretot en calefacció.

Audax gas grans corporacions

Audax gas grans corporacions

Veure tarifas
Entendre la factura del gas

Entendre la factura del gas

Veure

Què has de tenir en compte per a la instal·lació de gas natural en la teva companyia?


En primer lloc hauràs de cerciorar-te en quines condicions es troba la instal·lació de la teva empresa, sobretot perquè si disposa d'instal·lació només hauràs de donar d'alta el gas natural, i sinó hauràs de sol·licitar una instal·lació de gas.

Les comprovacions que cal fer en aquests casos són:

Revisar l'estat de les canonades.
Comprovar si ja existeix IRI i IRC.
Analitzar el material en el qual estan construïdes les canalitzacions.
Comprovar la pressió de gas admissible per la instal·lació.
Per a realitzar una instal·lació de gas natural en la teva companyia, et recomanem posar-te en contacte directament amb un instal·lador autoritzat que t'oferiran tota la informació necessària i un pressupost sobre la instal·lació de gas natural.
Referent a aquest punt i tenint en compte la magnitud de la instal·lació, és imprescindible conèixer quins termes o conceptes ha d'incloure el pressupost d'instal·lació de gas per a evitar sorpreses a futur, en cas que sigui necessari abonar costos afegits que no es van tenir en compte al principi. Així, podríem dir que els elements essencials que ha de tenir un pressupost de gas són els següents:

 • Mà d'obra per la instal·lació de gas.
 • Armari exterior per a connectar l'escomesa.
 • Inspecció preliminar de la instal·lació.
 • Emissió del Certificat d'Instal·lació del Gas.
 • Instal·lació d'equips, si n'hi hagués.
 • Col·locació dels elements de desguàs i evacuació de fums dels equips.
 • Instal·lació dels punts de calefacció i el seu equipament, si fos el cas.

Vull contractar gas natural per a la meva companyia


A Audax Renovables podràs contractar el teu subministrament de gas i beneficiar-te d'unes tarifes molt competitives i d'un servei d'atenció al client pròxim i de qualitat. La contractació serà molt fàcil i transparent, sense tràmits ni molèsties perquè ens ocupem de tot. A més, recorda que el preu del gas és més econòmic en comparació a altres energies.

Comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular, tant alta com baixa pressió:

Baixa pressió
3.1 per a un consum inferior a 5.000 kW/hora a l'any.
3.2 per a un consum entre 5.000 i 50.000 kW/hora a l'any.
3.3 per a un consum entre 50.000 i 100.000 kW/hora a l'any.
3.4 per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kW/hora a l'any.
3.5 tarifa especialitzada per a grans consums

Alta pressió
2.1 per a un consum inferior a 500.000 kW/hora a l'any.
2.2 per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kW/hora a l'any.
2.3 per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kW/hora a l'any.
2.4 per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kW/hora a l'any.
2.5 per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kW/hora a l'any.
2.6 per a un consum superior a 500.000.000 kW/hora a l'any.

La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que ens ajuda a oferir-te millors preus.

Manteniment de la instal·lació de gas en la teva companyia


És molt recomanable, i sobretot per a grans corporacions i indústries, portar un manteniment regular que asseguri el correcte funcionament de la instal·lació. És de l'única manera que podràs gaudir del subministrament amb plenes garanties de seguretat.

En Audax Renovables posem a la teva disposició Servigax Plus Negocis, un servei de manteniment i assistència en avaries dissenyat i pensat per a la teva corporació.