MENU
Menu

¡Grup La Pau s'uneix a l'autoconsum!

Nous clients que produeixen la seva pròpia energia verda 100%!

Avui us mostrem un projecte d´autoconsum situat a Badalona (Barcelona). Es tracta d´un projecte d´autoconsum promogut per Grup La Pau. el compromís amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 56 panells solars a la coberta de les seves instal·lacions la potència total de les quals ascendeix a 25kWp. Gràcies a aquesta instal·lació Grup La Pau té com a objectiu reduir un 35% el consum energètic!

Gràcies per confiar en Audax, és un plaer treballar amb clients que aposten per generar energia neta, que són respectuosos amb el medi ambient i compromesos amb el futur del planeta reduint les emissions de CO2 a l'atmosfera.
Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verda, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.
#greenenergy #audaxrenovables #instal·lacionsolarfotovoltaica #autoconsumFV #autoconsum #panellssolars #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovolta energia

phone-handsetcrosschevron-down