MENU
Menu

José Elías finalista al Premi Emprenedor de l'Any

José Elías, Conseller Delegat d'Audax Energia, va ser designat ahir finalista per Catalunya al Premi Emprenedor de l'Any 2017, guardó que atorga EY (Ernst & Young), una de les firmes de serveis professionals més grans del món, entre les quals destaquen l'auditoria, les finances i lassessorament empresarial.

El Premi Emprenedor de l'Any celebra la 22a edició i té com a objectiu reconèixer la tasca empresarial dels emprenedors així com la seva capacitat de lideratge i esperit innovador.

L'acte de proclamació va tenir lloc ahir a la nit a Barcelona, a la Capella del Convent dels Àngels del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Amb Jose Elías també es van proclamar finalistes Vanesa i Denia Martínez, del Grup Carinsa, els germans Xifra, de Comexi i Albert Ventura, d'IMC Toys.

Jose Elías optarà al Premi Emprenedor de l'any 2017 amb la resta de finalistes d'Espanya el proper 1 de març a Madrid en una gala on se sabrà el guanyador. A més del premi principal hi haurà 4 accèssits: Premi a la Innovació, Premi a la Internacionalització, Premi a l'Emprenedor Emergent i Premi a la trajectòria de l'Empresa Familiar.

Així mateix, aquest guardó té una projecció internacional, ja que el guanyador a nivell nacional participarà al Premi Emprenedor de l'Any Mundial al qual només poden optar el guanyador de cada país.

Pioner en la liberalització del mercat elèctric

Com a fundador de diverses empreses del sector energètic, José Elías Navarro ha estat pioner en la liberalització del mercat elèctric mitjançant la innovació, la millora de processos i l'optimització del model de comercialització. Ha aconseguit crear un grup empresarial que ocupa una de les principals posicions al mercat elèctric nacional i que inclou empreses de comercialització i de generació elèctrica.

Audax Energía és una companyia comercialitzadora d'energia i gas que des dels inicis ha treballat per oferir productes a preus competitius. La companyia es diferencia per la innovació, el llançament continu de nous productes, l'expansió internacional i per oferir un servei de qualitat gràcies a un departament d'atenció al client intern i propi.

Actualment opera amb èxit a 6 països -Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia i Holanda- presentant elevades ràtios de creixement, la qual cosa la situa com una sòlida companyia en constant expansió internacional.

Audax Energía també ofereix energia 100% renovable procedent de parcs eòlics, mostra del seu ferm compromís amb el medi ambient.

phone-handsetcrosschevron-down