MENU
Menu

JOSÉ ELIAS MILLOR EMPRENEDOR EMERGENT DE L'ANY 2017

El Premi Emprenedor de l'Any 2017, que celebra la seva 22a edició, va ser lliurat en una cerimònia que s'ha celebrat el dijous 1 de març de 2018 a Real Fábrica de Tapices de Madrid. En el mateix acte, s'han atorgat 5 accèssits més: Premi a l'Emprenedor Emergent, Premi a la Internacionalització, Premi a la Innovació, Premi a la Trajectòria de l'Empresa Familiar i Premi a l'Emprenedor Social.

EY, una de les firmes de serveis professionals més grans del món, ha concedit l'accèssit Premi a l'Emprenedor Emergent 2017 a José Elías destacant la tasca que desenvolupa per dirigir amb excel·lència el Grup Audax i elegint-lo com a guanyador d'entre els 14 finalistes procedents de tot el territori nacional.

José Elías Navarro va iniciar el seu projecte empresarial el 2009 fundant des de zero una petita comercialitzadora de llum i gas. Gràcies a la innovació, a la millora dels processos ia l'optimització del model de comercialització ha aconseguit crear un grup empresarial sòlid que ocupa una de les principals posicions al mercat elèctric nacional. El Grup Audax el formen diverses empreses de comercialització de llum i gas i companyies de generació denergia 100% renovable procedent principalment de parcs eòlics. Actualment opera amb èxit a 8 països -Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, França i Panamà- el que el situa com un sòlid grup empresarial en constant expansió internacional. El Grup Audax es proposa continuar creixent tant en comercialització com en generació denergia 100% renovable.

La il·lusió, el dinamisme, la proactivitat i la capacitat de crear són les qualitats que l'han ajudat a crear un grup empresarial en creixement constant i convertir-se en un emprenedor emergent reconegut.

phone-handsetcrosschevron-down