MENU
Menu

Les empreses poden estalviar llum

Audax Energía, comercialitzadora d'energia elèctrica que ocupa la 9a posició al mercat elèctric nacional, ha consolidat el seu creixement mantenint el seu compromís d'oferir els preus més competitius del mercat. En la recerca de la millor solució per a les PIMEs, la comercialitzadora ha realitzat un estudi intern que revela que aproximadament el 80% de les empreses poden aconseguir estalviar a la factura de la llum.

“En el 80% dels casos que estudiem el client aconsegueix estalvi, ja que moltes vegades els clients tenen preus molt alts d'energia o de potència amb la seva comercialitzadora actual i aquesta els disfressa aplicant-los un descompte que gairebé mai compensa l'elevat preu. Nosaltres no fem descomptes, simplement apliquem preus ajustats”, asseguren els directors comercials d'Audax Energía, Joaquim Falcó i Alberto Valiño. “A més de reduir els preus d'energia i de potència, els clients poden aconseguir estalvis optimitzant les potències contractades o instal·lant bateries de condensadors que eliminen l'energia reactiva. Aquestes accions permeten reduir considerablement les despeses fixes de la factura de la llum.”, afegeixen.

Davant d'una conjuntura econòmica com l'actual, des d'Audax Energía recomanen a totes les empreses revisar la factura de la llum, les condicions del contracte actual i demanar oferta a altres companyies. "Les empreses poden aconseguir un estalvi mitjà de fins a un 20% a la factura", asseguren els directors comercials d'Audax Energia. La companyia ofereix diversos tipus de tarifes que s'adapten a les necessitats de cada client. La Tarifa Indexada consisteix a pagar l'energia elèctrica consumida cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric majorista més un fee de gestió. És amb aquesta tarifa amb què les Pimes solen aconseguir un estalvi mitjà anual més elevat.

phone-handsetcrosschevron-down