MENU
Menu

Llancem la Nova Tarifa Plana de Gas!

La nova TARIFA PLANA de GAS d'Audax és un producte innovador, fins ara inexistent al mercat espanyol, dirigit a grans consumidors, és a dir, amb un consum superior a 50.000 kWh/any de gas i perfil estacional, com a comunitats de propietaris, hospitals o centres educatius. Especialment dissenyada per a clients amb un consum estacional que normalment es concentra a l'hivern.

Un producte innovador amb grans avantatges per als clients:

Com en tota tarifa plana, els clients pagaran el mateix import cada mes pel subministrament de gas, un import fix que permetrà evitar els pics en la facturació en els mesos de més consum. A això cal sumar-hi l'estalvi derivat de tenir una tarifa molt competitiva. Amb aquest producte el client pot planificar fàcilment el pagament dels seus costos energètics i evitarà ensurts a les seves factures, de manera còmoda i senzilla, sense sorpreses.

La tarifa plana es calcula de manera personalitzada segons les necessitats reals de consum de cada client. Per facilitar el càlcul del preu de la tarifa plana a tots aquells que hi puguin estar interessats, Audax Energía disposa d'un calculador on s'obtindrà al moment una oferta personalitzada de Tarifa Plana de Gas i, si us interessa, podreu formalitzar la contractació on line de forma ràpida, senzilla i transparent.

#audaxtarifaplanagues #audaxenergia #innovaciongas #gas

phone-handsetcrosschevron-down