MENU
Menu

Professionalitat i experiència aplicada a les administracions

SOL·LICITAR OFERTA PERSONALITZADA

Administració Pública

Llum 100% d'origen renovable que s'adapta a les vostres necessitats

L'Administració Pública té elevades necessitats energètiques i, especialment, d'electricitat, i augmenta. Aquest increment en el consum es deu a diversos factors, principalment a l'extensió més gran en l'enllumenat públic i en l'augment de la demanda energètica d'equipaments i instal·lacions per als veïns dels municipis en qüestió.

El creixement del consum i del preu de lelectricitat fa aconsellable que els organismes públics adoptin mesures per estalviar energia i aconseguir reduir-ne els costos derivats.  

Conscients d'aquesta realitat, a Audax Renovables oferim solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient i veritablement eficients per a les administracions públiques. El nostre compromís de proporcionar energia verda d'origen 100% renovable, un tracte proper, un assessorament personalitzat i professional i els preus més competitius del mercat. Aquests punts ens han permès consolidar-nos com una de les companyies referents a la gestió eficient dels subministraments d'energia elèctrica de les administracions públiques de tots els territoris on operem.

Tarifes de llum 100% d'origen renovable per a l'administració pública

Amb l'objectiu de promoure una gestió òptima de la contractació municipal del subministrament elèctric, a Audax Renovables oferim assessorament energètic per cobrir les necessitats de cada organisme públic.
En funció de les vostres necessitats, el nostre equip de professionals amb una dilatada experiència en satisfer les demandes concretes del sector públic, assessorarà sobre la tarifa de llum que millor s'adapti a la vostra realitat. Totes d'energia verda d'origen 100% d'origen renovable.

Informació útil per a l'Administració pública

  • Volem recordar-te que, si la teva Administració Pública encara paga una penalització per excés d'energia reactiva, des d'Audax Renovables et facilitem la possibilitat de realitzar la instal·lació d'una bateria de condensadors per compensar aquesta energia reactiva i obtenir un estalvi a la factura de llum.
  • A Audax Renovables ens encarreguem de tota la tramitació de canvi de comercialitzadora sense necessitat de fer gestions i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de manera centralitzada.

Si pertanys a un organisme públic i vols minimitzar els costos a la teva factura de llum, deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa més adequada per a la teva Administració pública!

A Audax Renovables comercialitzem energia 100% d'origen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants.

Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa llum Adm. Públiques

Veure tarifa

Tarifa gas Adm. Públiques

Veure tarifa

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down