MENU
Menu

Professionalitat i experiència aplicada a les administracions

SOL·LICITAR OFERTA PERSONALITZADA

Administració Pública

Llum que s'adapta a les vostres necessitats

L'Administració Pública té elevades necessitats energètiques i, especialment, d'electricitat, i augmenta. Aquest increment en el consum es deu a diversos factors, principalment a l'extensió més gran en l'enllumenat públic i en l'augment de la demanda energètica d'equipaments i instal·lacions per als veïns dels municipis en qüestió.

El creixement del consum i del preu de lelectricitat fa aconsellable que els organismes públics adoptin mesures per estalviar energia i aconseguir reduir-ne els costos derivats.  

Conscients d'aquesta realitat, a Audax Renovables oferim solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient i veritablement eficients per a les administracions públiques. El nostre compromís de proporcionar un tracte proper, assessorament professional i preus competitius. Aquests punts ens han permès consolidar-nos com una de les companyies referents a la gestió eficient dels subministraments d'energia elèctrica de les administracions públiques de tots els territoris on operem.

Us oferim la possibilitat de contractar tarifes de llum 100% d'origen renovable per a l'Administració pública

Amb l'objectiu de promoure una gestió òptima de la contractació municipal del subministrament elèctric, a Audax Renovables oferim assessorament energètic per cobrir les necessitats de cada organisme públic.
En funció de les vostres necessitats, el nostre equip de professionals amb una dilatada experiència en satisfer les demandes concretes del sector públic, assessorarà sobre la tarifa de llum que millor s'adapti a la vostra realitat. 

Informació útil per a l'Administració pública

  • Volem recordar-te que, si la teva Administració Pública encara paga una penalització per excés d'energia reactiva, des d'Audax Renovables et facilitem la possibilitat de realitzar la instal·lació d'una bateria de condensadors per compensar aquesta energia reactiva i obtenir un estalvi a la factura de llum.
  • A Audax Renovables ens encarreguem de tota la tramitació de canvi de comercialitzadora sense necessitat de fer gestions i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de manera centralitzada.

Si pertanys a un organisme públic i vols minimitzar els costos a la teva factura de llum, deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa més adequada per a la teva Administració pública!

Audax recorda que les Administracions Públiques han de subscriure els contractes d'acord amb les normes establertes a la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants.

Generem Energia Verda 100% dorigen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa llum Adm. Públiques

Veure tarifa

Tarifa gas Adm. Públiques

Veure tarifa

Licitacions públiques guanyades

Diputació de Castelló

Audax Renovables subministrarà energia elèctrica a la Diputació de Castelló i 111 entitats adherides

Llegir més

Ajuntament de Granada

ADX Energía s'ha adjudicat el subministrament d'energia elèctrica per a l'Ajuntament de Granada

Llegir més

Autoritat Portuària d'Alacant

Audax Renovables s'adjudica el contracte per subministrar 4,5 GWh/any d'electricitat d'origen 100% renovable

Llegir més

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down