MENU
Menu

Tarifes adaptades a les necessitats de les grans corporacions

MÉS INFO

Grans corporacions

Llum que s'adapta a les vostres necessitats

Per a una gran companyia, el control dels costos energètics és una prioritat indiscutible. Aconseguir un estalvi és un objectiu clau per optimitzar notablement la seva rendibilitat anual.

En els darrers anys, el consum elèctric de les grans empreses, corregits els efectes de calendari i les temperatures, ha anat augmentant progressivament respecte a períodes anteriors. Sectors com el de la metal·lúrgia, la indústria química, l'alimentació, el paper o la fabricació de productes minerals no metàl·lics són els que encapçalen aquesta pujada de consum energètic.

Algunes de les grans companyies solen tenir una tarifa d'accés 3.0A, és a dir, subministraments de baixa tensió amb potències superiors a 15kW. Tenint en compte els costos derivats de la potència i del consum, qualsevol petita millora de la tarifa pot suposar un gran estalvi.

La nostra prioritat és promoure l'estalvi en llum a les grans companyies

Davant d'aquesta realitat, Audax Renovables ha desenvolupat solucions elèctriques eficients que permeten que aquestes grans companyies paguin molt menys per la llum que consumeixen i us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, ajustant-se a les vostres necessitats energètiques reals. I, evidentment, la implementació de noves tarifes de llum repercuteix directament als comptes anuals.

Després d'una anàlisi del consum elèctric, els especialistes d'Audax Renovables t'assessoraran sobre la tarifa de llum que més s'adapti a les teves necessitats de consum i et generi un estalvi més gran en la factura. I a més us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable.

Els subministraments amb potències superiors a 15 kW disposen d'un instrument de mesura de potència, anomenat maxímetre, amb què és possible esbrinar la potència màxima demandada en cada període horari de la factura. D'aquesta manera, es pot comparar amb la potència contractada. Si la potència requerida és inferior a la contractada és possible reduir-la, ja que s'aconseguirà un estalvi sense modificar-ne les pautes de consum. D'altra banda, si el vostre subministrament està patint una penalització per energia reactiva, Audax Renovables us aporta una solució mitjançant la instal·lació d'una bateria de condensadors que també us permetrà obtenir importants estalvis en la vostra factura.

Us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable per a les grans corporacions

Per a les companyies amb elevades necessitats de consum elèctric, Audax Renovables ofereix les tarifes elèctriques molt competitives. La nostra prioritat és optimitzar els preus de llum perquè la teva factura no sigui una preocupació per a tu.

  • Tarifa Indexada: amb Audax Renovables ara les grans empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat de majorista. Mitjançant la nostra Tarifa Indexada podràs pagar cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric, més un petit marge de gestió. Deixa de pagar la prima de risc associada a tota tarifa fixa!
    A més, segurament disposes de diversos punts de subministrament, per la qual cosa a Audax Renovables agrupem la facturació amb l'objectiu que la puguis controlar de forma centralitzada.

¡Paga un preu per l'electricitat més barat i aconsegueix un estalvi en llum real a final de mes!

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants.

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa indexada

Amb Audax Renovables, ara les grans empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat de majorista.

La teva companyia encara paga energia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com motors, transformadors o il·luminàries necessiten per funcionar. Aquesta energia redueix dràsticament l'eficiència de les instal·lacions de les grans companyies. No produeix treball útil i és negativa per a la xarxa elèctrica en general, ja que provoca distorsions a la xarxa de transport.

Per aquests motius, si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, la Distribuïdora aplica una penalització a la factura. La bona notícia és que pots deixar de pagar aquesta energia reactiva si la compenses amb la instal·lació d'una bateria de condensadors, evitant així la penalització i obtenint un estalvi de llum a la factura elèctrica.

A Audax Renovables apostem per la gestió eficient de l'energia reactiva com un dels factors d'estalvi a les grans companyies. A través d'un estudi personalitzat del vostre subministrament, us recomanarem quina bateria de condensadors és la que millor s'adapta perquè deixeu de pagar per l'energia reactiva. Et sorprendries de tot el que es pot estalviar la teva empresa en relació amb l'energia reactiva amb una simple instal·lació. A més nosaltres ens ocupem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de res i només notis un estalvi a la teva factura.

Vull contractar la tarifa de llum perfecta per a la meva companyia

Recordeu que contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim d'estalvi i, a més, us ho posem molt fàcil. Els nostres especialistes t'assessoraran de manera clara i transparent perquè puguis decidir lliurement el tipus de tarifa més adient per a tu. T'oferim la tranquil·litat de la continuïtat de la teva activitat econòmica sense ensurts ni sorpreses.

  • Posem també a la teva disposició diferents serveis de manteniment, com ara Servielectrix Plus Negoci. Gràcies a aquest servei de manteniment de llum, la teva corporació estarà coberta davant d'urgències elèctriques. A més, et beneficiaràs d'un servei de revisió preventiva anual del quadre i instal·lacions elèctriques, així com de la revisió periòdica del sistema de climatització de les instal·lacions.
  • Apostem pel consum eficient. A Audax Renovables us assessorem sobre les bones pràctiques per estalviar en el consum de la vostra gran empresa. I, per tant, a la teva factura de llum. Si estàs interessat a optimitzar aquest consum responsable i eficient, t'animem a descobrir quines són les mesures energètiques que depenen de tu.

Volem recordar-te novament que sí que és possible reduir la factura de la llum de la teva companyia. I es pot fer tenint en compte diferents variables. Per exemple, millorant les condicions actuals de la teva tarifa de llum o analitzant si la potència contractada és adequada. T'animem a buscar una tarifa de llum que t'ofereixi un preu millor que la teva tarifa actual, com és el nostre cas.

A Audax Renovables hem aconseguit posicionar-nos com una de les energètiques més importants del mercat espanyol gràcies a oferir preus molt competitius. Les nostres tarifes de llum s'adapten a cada client, a més, us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable.

Deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa perfecta per a la teva companyia!

Tarifa indexada llum corporacions

Veure tarifa

Tarifa gas grans corporacions

Veure tarifa

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down