MENU
Menu

Tarifes molt competitives i atenció personalitzada

Contractar

Empreses

Llum 100% d'origen renovable que s'adapta a les vostres necessitats

Sabem que el control de costos és un factor clau i una prioritat per a les empreses, per a la seva competitivitat i per a la rendibilitat. Això és el que ens mou a oferir unes tarifes de llum molt competitives i de origen 100% d'origen renovable. El nostre objectiu és que la factura elèctrica ja no sigui una preocupació per a la teva empresa i que puguis veure un estalvi real a la teva factura de la llum.

En els darrers anys, el consum elèctric de les empreses ha anat augmentant progressivament respecte a períodes anteriors, per això és cada vegada més important tenir una tarifa elèctrica competitiva perquè qualsevol petita millora de la tarifa pot suposar un gran estalvi. 

La nostra prioritat és promoure l'estalvi en llum a les empreses.

Volem oferir-te una tarifa de llum d'origen 100% d'origen renovable que s'adeqüi a les necessitats de la teva empresa perquè paguis la llum més barata i notis realment un estalvi

Contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim de estalvi i respecte mediambiental. A Audax Renovables hem desenvolupat solucions elèctriques eficients que permeten que les empreses paguin molt menys per la llum que consumeixen, ajustant-se a les seves necessitats energètiques reals. 

I a més, t'ho posem molt fàcil. Els nostres especialistes t'assessoraran de manera clara i transparent perquè puguis decidir el tipus de contracte més adequat per a tu, per a la teva tranquil·litat i la continuïtat de la teva activitat econòmica sense ensurts.

A continuació, detallem els diferents tipus de tarifes de llum i les seues particularitats:

A Audax Renovables comercialitzem energia 100% d'origen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants.

Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa indexada

Amb Audax Renovables ara les petites i mitjanes empreses (PIMES) ja poden gaudir dels avantatges de pagar l?energia elèctrica a preu de majorista.

  1. Audax Renovables ofereix les tarifes elèctriques més competitives del mercat. La nostra prioritat és optimitzar els preus de llum perquè la teva factura no sigui una preocupació per a tu ni per a la teva empresa. 

    • Tarifa Indexada: amb Audax Renovables ara les empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat majorista. Mitjançant la nostra Tarifa Indexada podràs pagar la llum consumida cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric, més un petit marge de gestió. Deixa de pagar la prima de risc associada a tota tarifa fixa! 

    A més, segurament disposes de diversos punts de subministrament, per la qual cosa a Audax Renovables agrupem la facturació amb l'objectiu que la puguis controlar de forma centralitzada.

    ¡Paga un preu per l'electricitat més barat i aconsegueix un estalvi en llum real a final de mes!

La teva companyia encara paga energia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com motors, transformadors o il·luminàries necessiten per funcionar. Aquesta energia redueix dràsticament l'eficiència de les instal·lacions de les grans companyies. No produeix treball útil i és negativa per a la xarxa elèctrica en general, ja que provoca distorsions a la xarxa de transport.

Per aquests motius, si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, la Distribuïdora aplica una penalització a la factura. La bona notícia és que pots deixar de pagar aquesta energia reactiva si la compenses amb la instal·lació d'una bateria de condensadors, evitant així la penalització i obtenint un estalvi de llum a la factura elèctrica.

A Audax Renovables apostem per la gestió eficient de l'energia reactiva com un dels factors d'estalvi a les grans companyies. A través d'un estudi personalitzat del vostre subministrament, us recomanarem quina bateria de condensadors és la que millor s'adapta perquè deixeu de pagar per l'energia reactiva. Et sorprendries de tot el que es pot estalviar la teva empresa en relació amb l'energia reactiva amb una simple instal·lació. A més nosaltres ens ocupem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de res i només notis un estalvi a la teva factura.

Tarifa indexada llum empreses

Veure tarifa

Tarifa gas natural empreses

Veure tarifa

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down