MENU
Menu

Contracta energia verda en només 5 minuts

CONTRACTAR

Llum Llars

Llum que s'adapta a les vostres necessitats

La liberalització del mercat elèctric ha permès que ens puguem canviar de comercialitzadora elèctrica de forma molt senzilla, contractant la tarifa de llum que més s'adapti a les nostres necessitats i, sobretot, obtenint un millor servei amb una companyia que m'entengui i m'ajudi quan ho necessito.

El consum de llum de casa nostra depèn de molts factors. Segons el tipus d'habitatge que tinguem es pot arribar a reduir l'import de la factura de la llum a la meitat en funció de l'aïllament de què disposem a les portes i finestres, de la ubicació o de si és una casa aïllada o un pis.

Segons un estudi realitzat pel Institut per a la Diversificació i l'estalvi de l'Energia (depenent del Ministeri d'Indústria) els habitatges unifamiliars aïllats dupliquen la despesa d'energia respecte als pisos i blocs d'habitatges, incrementant-se el consum a zones fredes de la península i disminuint a les zones atlàntiques i especialment a les mediterrànies.

I, atès que no totes les llars són iguals, les nostres tarifes de llum tampoc no ho són.

Posem a la teva disposició diferents tipus de tarifes de llum amb la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, adaptades a les característiques i necessitats cada tipus de llar, perquè puguis decidir lliurement quin tipus de contracte de llum és el que s'adapta millor a tu.  

Volem que contractar la llum amb Audax Renovables sigui sinònim d'eficiència, estalvi energètic i compromís amb el client. 

Per aquest motiu posem al teu abast totes les opcions i eines perquè puguis valorar i triar quin tipus d'energia vols consumir (energia renovables o energia convencional), quin tipus de Tarifa s'adapta millor a tu (tarifa fixa, o tarifa indexada) i saber així de manera clara i transparent quant vas a estalviar a la teva factura de la Llum. En contractar la llum amb Audax Renovables tu decideixes què i com vols consumir. T'ajudem a optimitzar el teu consum elèctric sempre complint els nostres compromisos d'Estalvi, Proximitat i Atenció de Qualitat.

Vols Energia Verda?

Us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable

Estalvi energètic

Comença a estalviar a la factura de llum i gas

Busquem la transparència

Hem simplificat la factura per fer-la més entenedora

Sense talls ni molèsties

Màxima garantia en el subministrament i la facturació

Ens encarreguem de tot

Nosaltres ens encarreguem de totes les gestions

Sense sorpreses

Sense sorpreses ni talls de subministrament durant el canvi

A Audax Renovables us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Els nostres compromisos fan d'Audax Renovables una companyia de llum diferent:

Contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim de eficiència. A Audax Renovables posem a la teva disposició diferents tipus de tarifes de llum, a més, t'oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, adaptades a les diferents necessitats de cada tipus de llar, perquè decideixis lliurement quin tipus de contracte és el que millor s'adapta a tu ia casa teva.

Perquè no totes les llars són iguals les nostres tarifes de llum tampoc no ho són. Si tries pagar la llum a preu de majorista amb la nostra Tarifa Indexada, un preu variable que et permetrà estalviar a la teva factura de la llum ja que evitaràs haver de pagar la prima de reg associada a les tarifes fixes de llum, existents al mercat d'energia. A més, podràs aprofitar les hores en què el preu de l'energia és més baix per així maximitzar el teu estalvi.

Si voleu gaudir d'una energia verda, Audax Renovables us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, neta i respectuosa amb el medi ambient. 

L'energia renovable s'obté de fonts naturals inesgotables com l'eòlica, la solar, la biomassa, el biogàs, la geotèrmica o la hidroelèctrica. A Audax us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable

No oblidis cobrir-te davant d'imprevistos i recorda protegir la teva llar convenientment. Per complementar el teu subministrament de llum posem a la teva disposició diferents serveis addicionals (ServiElectrix) que són la solució òptima als problemes elèctrics oa les avaries que puguis patir a casa teva, fins i tot cobrim la reparació d'electrodomèstics perquè no t'hagis de preocupar de res. Uns serveis pensats per donar resposta davant de possibles adversitats i perquè tinguis la tranquil·litat d'una resposta apropiada davant de qualsevol adversitat.

Audax Renovables posa a la teva disposició una energia amb una tarifa competitiva, un tracte proper, proper i de qualitat, perquè puguis gaudir de la teva seguretat i tranquil·litat.

Actualment som una comercialitzadora de llum i de gas reconeguda pel Ministeri d'Indústria. Fa més de 10 anys que treballem sota la filosofia de ser respectuosos amb el medi ambient, oferint preus competitius, productes que s'adapten a les necessitats dels nostres clients i amb una atenció al client de qualitat. Estem presents a 7 països, incloent Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria. 

El nostre compromís és oferir-te un tracte proper i per això tenim un Departament d'Atenció al client propi i intern que està a la teva disposició per a qualsevol aclariment. 

Tarifa indexada llum llars

Veure tarifa

Tarifa gas natural llars

Veure tarifa

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down