MENU
Menu

Passa't a Audax i redueix els teus costos energètics

CONTRACTAR

Locals i negocis

Llum que s'adapta a les vostres necessitats

A Audax Renovables sabem com n'és d'important per a professionals i PIMES el control dels costos i l'estalvi. Per això t'oferim tarifes de llum molt competitives, amb la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, perquè puguis preocupar-te del que realment és important per al teu negoci.

Volem que la factura elèctrica ja no sigui una preocupació i que et puguis beneficiar d'un estalvi real a la teva factura.

Sabíeu que el consum de llum sol ser un dels factors més importants en la competitivitat de les empreses i que sol suposar entre un 15% i un 20% dels costos en els petits negocis i autònoms?

Un exemple seria un restaurant d'uns 100m2, que amb una potència contractada de 13kW ha de suportar mensualment unes despeses de llum que solen correspondre al doble de la seva quota de la Seguretat Social. Si prenem com a referència qualsevol altre tipus de local comercial a peu de carrer, com ara una perruqueria, un comerç al detall o un centre d'estètica d'uns 100m2, amb una potència contractada de 10kW, la despesa en llum sol oscil·lar entre 250€ i 350€ mensuals.

Si a aquests costos us sumem els imprevistos que puguin sorgir durant el desenvolupament de l'activitat professional, el cost anual en reparacions, costos derivats per la suspensió temporal de l'activitat i el temps invertit en la tramitació i les gestions, ens trobem que la inversió anual aquests professionals i locals suposa una partida difícil d'afrontar.

El nostre objectiu és oferir-te una tarifa de llum que s'adeqüi a les teves necessitats ia les del teu negoci perquè paguis la llum més barata i notis realment un estalvi.

Tenint en compte que cada negoci és diferent, des d'Audax Renovables posem a la teva disposició diferents tarifes de llum perquè trobis aquella que s'adapti perfectament al que necessites i cerques.
Recorda que contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim de estalvi i de respecte mediambiental. I a més, t'ho posem molt fàcil. Els nostres especialistes t'assessoraran de manera clara i transparent perquè puguis decidir el tipus de contracte més adequat per a tu, per a la teva tranquil·litat i la continuïtat de la teva activitat econòmica sense ensurts.

A continuació, detallem els diferents tipus de tarifes de llum i les seues particularitats:

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa indexada

Amb Audax Renovables ara les petites i mitjanes empreses (PIMES) ja poden gaudir dels avantatges de pagar l?energia elèctrica a preu de majorista.

Vols contractar Energia Verda?

Generem energia 100% dorigen renovable, neta i no contaminant. T'oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, que s'obté de fonts naturals inesgotables com l'energia eòlica o la solar.

  • Tarifa indexada: amb Audax Renovables ara les petites i mitjanes empreses (PIMES) ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista. Mitjançant la nostra tarifa indexada paga cada hora al preu real en què s'està venent l'energia al mercat elèctric més una petita comissió de gestió. Deixa de pagar la prima de risc associada a tota tarifa fixa! Aquesta tarifa ofereix múltiples avantatges i anualment acostuma a ser més econòmica que la tarifa fixa.

D'altra banda, si el vostre negoci està pagant una penalització per excés d'energia reactiva us oferim la possibilitat d'instal·lar una bateria de condensadors que compensarà l'energia reactiva. D'aquesta manera, obtindràs un estalvi a la factura de la llum, a més d'optimitzar la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.

Posem també a la vostra disposició diferents serveis de manteniment per garantir la vostra tranquil·litat i la continuïtat del vostre negoci. Amb Servielectrix el teu negoci està cobert davant d'urgències elèctriques, a més de beneficiar-te d'un servei de revisió preventiva anual del quadre i instal·lacions elèctriques, així com en la revisió periòdica del sistema de climatització de les instal·lacions.

Actualment som la novena comercialitzadora de llum i gas del mercat elèctric nacional, reconeguda pel Ministeri dIndústria. Fa més de 6 anys que treballem amb la filosofia d'oferir energia a preus competitius, amb productes que s'adapten a les necessitats dels nostres usuaris i amb una atenció al client de qualitat.

Deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa adequada per al teu negoci!

Tarifa indexada llum negocis

Veure tarifa

Tarifa gas natural negocis

Veure tarifa

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down