Administració Pública

Llum 100% renovable que s'adapta a les teves necessitats

L'Administració Pública té elevades necessitats energètiques i, especialment, d'electricitat, i van en augment. Aquest increment en el consum es deu a diversos factors, principalment a la major extensió en l'enllumenat públic i en l'augment de la demanda energètica d'equipaments i instal·lacions per als veïns dels municipis en qüestió.

El creixement del consum i del preu de l'electricitat fa aconsellable que els organismes públics adoptin mesures per a estalviar energia i aconseguir reduir els costos derivats d'aquesta. I al mateix temps promoure el respecte mediambiental.
 
Conscients d'aquesta realitat, en Audax Renovables oferim solucions energètiques d'energia verda d'origen 100% renovable veritablement eficients per a les Administracions Públiques. El nostre compromís de proporcionar un tracte pròxim, un assessorament personalitzat i professional i els preus més competitius del mercat. Aquests punts ens han permès consolidar-nos com una de les companyies referents en la gestió eficient dels subministraments d'energia elèctrica 100% renovable de les Administracions Públiques de tots els territoris on operem.

Tarifes de llum 100% renovableper a l'Administració Pública

Amb l'objectiu de promoure una òptima gestió de la contractació municipal del subministrament elèctric 100% renovable, en Audax Renovables oferim assessorament energètic per a cobrir les necessitats de cada organisme públic.
En funció de les seves necessitats, el nostre equip de professionals amb una dilatada experiència a satisfer les demandes concretes del sector públic, assessorarà sobre la tarifa de llum que millor s'adapti a la teva realitat.

Informació útil per a l'Administració Pública

Volem recordar-te que, si la teva Administració Pública encara està pagant una penalització per excés d'energia reactiva, des de Audax Renovables et facilitem la possibilitat de realitzar la instal·lació d'una bateria de condensadors per a compensar aquesta energia reactiva i obtenir un estalvi en la teva factura de llum.
  • En Audax Renovables ens encarreguem de tota la tramitació de canvi de comercialitzadora sense necessitat de fer gestions i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de forma centralitzada.
  • Si pertanys a un organisme públic i vols minimitzar els costos en la teva factura de llum, deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa més adequada per a la teva Administració Pública!

A Audax Renovables subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda   100% Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa llum Adm. Públiques

Tarifa llum Adm. Públiques

Veure tarifa
Tarifa gas Adm. Públiques

Tarifa gas Adm. Públiques

Veure tarifa